Πιο πρόσφατα

29/7/15

Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού με Χαρούλη, Μάλαμα, Παυλίδη κ.α.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΥΧΕΡΟΥ

6 - 9 Αυγούστου 2015

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Αναβίωση ΤΥΧΕΡΟΚ)

ACTIVE MEMBER (Τελευταία περιοδεία)
ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ (Στέλιος Σαλβαδόρ)
ΦΙΓΚΥΡΑΝ
E.N.D

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
COSMICRAY

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΜΠΛΕ
C REAL
INK

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & the B Movies
SONICPATH

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
1. Κατάστημα Vodafone Έναντι Κτελ Βενιζέλου 31 Αλεξανδρούπολη
2. Room 6, Αλεξανδρούπολη
3. Μουσικά οργανα Vintage, Αλεξανδρούπολη
4. Jenius Πλατεία Ομονοίας 20 Φερες
5. Μεζεδοπολείο Μνήμες Ζαπάρτας Άγγελος Τυχερό.
6. Focus Radio 88.9 Νίκης 82 Τυχερό Ώρες Προπώλησης 9-3 μμ
7. Cafe Bar Barbone, Βασ. Γεωργίου 201 Σουφλί
8. Forthnet Shop, Ορεστιάδας 5 Διδυμότειχο
9. Street Cafe Bar Κωνσταντινουπόλεως 230 Ορεστιάδα
10. Βιβλιοπωλείο Δημόκριτος, Κομοτηνή

Η προπώληση ξεκίνησε, προμηθευτείτε σύντομα τα εισιτήρια σας!

ΤΙΜΕΣ:
Εισιτήριο ημερήσιο - 10 ευρώ
Εισιτήριο τετραημέρου - 30 ευρω


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές. Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια, που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο τον Μάλαμα, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, άλλωστε, δεν ακολούθησε ποτέ κανόνες, δεν βολεύτηκε ποτέ σε ευκολίες, δεν είχε πεπατημένες. Ο αυθορμητισμός του και η αυθεντικότητα του τον έχουν ξεχωρίσει ως έναν μοναδικό τραγουδοποιό που ξέρει να εκπλήσσει, ακόμα και στα "κλασικά" πλέον κομμάτια του.

Μαζί του οι:
Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας / βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης / λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου / κιθάρα


ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ "ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ"
Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά τις sold out παραστάσεις του το χειμώνα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό -στην πρώτη του Ευρωπαϊκή περιοδεία- και μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου "Χίλια καλώς εσμίξαμε", ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για να ξαναζήσουμε μαζί την μοναδική εμπειρία των live παραστάσεων του.

Με το λαούτο του και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και παρουσία πάνω στη σκηνή, σε ένα οδοιπορικό στο χθες, που ξυπνάει τις μουσικές μνήμες και στο σήμερα, που χτίζει το μουσικό μας μέλλον.

Ανήσυχος και πρωτοπόρος από την μία, παραδοσιακός από την άλλη, ροκάρει με το λαούτο του σε μουσικά μονοπάτια όπου ο ηλεκτρισμός συναντά αρχέγονους ήχους της Κρήτης.

Η παράδοση, η λαϊκή ιστορία, η σύγχρονη δημιουργία, οι ποιητές μας, οι στιχουργοί μας, τραγούδια που αγαπήσαμε, στίχοι που τραγουδήσαμε, θα γίνουν ένα με τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη, θα γίνουν ένα με τις φωνές των χιλιάδων που θα αγκαλιάσουν και πάλι αυτή την μουσική εμπειρία.

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης/ λύρα
Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα
Πάνος Τόλιος / τύμπανα


ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
Με τις αποσκευές της γεμάτες με τα τραγούδια του νέου της δίσκου με τίτλο το όνομά της που κυκλοφορεί από τη Heaven, η Μελίνα Ασλανίδου μετά τις καλοκαιρινές της συναυλίες, κάνει στάση στο Τυχερό Έβρου το Σάββατο 8/8/2015

Μαζί της επί σκηνής μια κεφάτη, εκρηκτική παρέα μουσικών. Έγχορδα, κρουστά και πνευστά χορεύουν με τα τραγούδια, απογειώνουν τους στίχους με τη μουσική , συνοδεύουν τη φωνή της Μελίνας με τον πιο μοναδικό τρόπο. Τραγούδια της νέας της δουλειάς, που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της Μελίνας, τραγούδια παραδοσιακά, βαλκανικοί ήχοι, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις.

Η Μελίνα, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.