Πιο πρόσφατα

21/9/15

Αλέξανδρος Μίχος "Χωρίς Παπούτσια" στο Σταυρό του Νότου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΟΣ 
"ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ"

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 
και για 3 μόνο Παρασκευές παραστάσεις
Σταυρός του Νότου Club

Μετά από την περσινή πετυχημένη σεζόν στον Σταυρό του Νότου, και λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου του προσωπικού δίσκου "Χωρίς Παπούτσια", o Αλέξανδρος Μίχος μας καλεί να περπατήσουμε ξυπόλυτοι στα μουσικά του μονοπάτια. Από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και για τρεις μόνο παραστάσεις (2 και 9 Οκτώβρη) και πάλι στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, μας παρουσιάζει τη δική του αλήθεια μέσα από τα τραγούδια του, καθώς και τραγούδια από αγαπημένους Έλληνες και ξένους δημιουργούς και ερμηνευτές. Χωρίς παπούτσια λοιπόν, σε ένα ταξίδι στον χρόνο και τον τόπο.

Μαζί του παίζουν:
Αλέξανδρος Ιακώβου: βιολί
Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος: πλήκτρα/ακορντεόν
Αποστόλης Κουνής: ούτι/κιθάρες/τσουμπούζ
Νάντια Μαντή: φωνητικά
Νικόλας Μίχος: μπάσο
Γιάννης Μουτσάκης: κρουστά
Κώστας Μπάτσος: κιθάρες/μπουζούκι
Στέλιος Πασχάλης: τύμπανα


ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ο Αλέξανδρος Μίχος γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου το 1982. Στα πρώτα του μουσικά βήματα έγραψε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο "Για έναν χαμένο ποιητή" που εμπεριέχεται στον δίσκο των 1550 "Όσα Μπορείς".

Σε ηλικία 18 χρονών έφτιαξε το πρώτο του συγκρότημα, τους Fade Out με τους οποίους έπαιζε για δύο χρόνια σε Αθηναϊκά μπαρ. Το 2005 έγινε μέλος του συγκροτήματος 1550 με τους οποίους έμεινε για οχτώ χρόνια.

Μέσα σ' αυτά τα χρόνια δημιούργησαν δύο άλμπουμ το "Όσα μπορείς" και το "Άγριες Νύχτες" καθώς είχαν και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Αντώνη Ρέμο, Έλενα Παπαρίζου, καθώς και συνεργασία στον κινηματογραφικό χώρο με δύο τραγούδια στη ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου "Η Σκόνη Του Χρόνου".

Το καλοκαίρι του 2013 αποχώρησε από το συγκρότημα και ακολουθεί τα δικά του βήματα. Εδώ και δύο χρόνια ο Αλέξανδρος επιμένοντας στα δικά του τραγούδια συνοδευόμενα από μουσικές που τον εκφράζουν ανεξαρτήτου ηχοχρώματος ή ταμπέλας, εμφανίζεται σε μαγαζιά της Αθήνας. Κάθε φορά και άλλος χώρος, κάθε Live και άλλα τραγούδια, κάθε μέρα μια άλλη μέρα, μια μέρα σαν τις άλλες.

Σταυρός του Νότου Club 
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Ώρα προσέλευσης: 22:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.