Πιο πρόσφατα

29/10/15

1000Mods live στην Πειραιώς 117!

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η περιοδεία των 1000mods για την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους, "Vultures", ρίχνει αυλαία στον νέο συναυλιακό χώρο της πόλης Πειραιώς 117, περιμένοντας όλους τους Hiliomodians να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Κάπου στο Χιλιομόδι Κορινθίας δημιουργήθηκε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες ψυχεδελικού heavy rock της χώρας μας και της ευρωπαϊκής σκηνής. 1000mods η αιτία οι οποίοι εκτός από το εμπνευσμένο όνομα τους φέρανε μαζί τους τον ήχο των Kyuss με τις ευλογίες των εραστών της ψυχεδέλειας όπως την γνωρίσαμε στη δεκαετία του 1970.

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις τους με τη μουσική κοινότητα που έφεραν τα EP "Blank Reality" & "Liquid Sleep", το υλικό του "Super Van Vacation" ανάγκασε τον πολύ Billy Anderson (Melvins, Swans, NeurosisSleep, Om) να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει την παραγωγή στο πρώτο επίσημο full length των 1000mods. O δίσκος χαιρετίστηκε σαν έναν από τους καλύτερους του είδους και το συγκρότημα, μπήκε σε ένα βαν γυρνώντας την Ευρώπη, όσο το "Vidage" γινόταν το πρώτο stoner hit της χώρας που ξεπερνούσε σε διάρκεια τα 7 λεπτά.

Το 2014 κυκλοφόρησε ο δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος των 1000mods, με τίτλο "Vultures" και τους καθιέρωσε σαν ένα από τα σημαντικότερα rock σχήματα της χώρας. Ακολούθησε μεγάλη περιοδεία και πολλές live εμφανίσεις με highlight τη συμμετοχή τους στο επετειακό Rockwave Festival του 2015 όταν και μοιράστηκαν τη σκηνή με τους The Black Keys και The Black Angels μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, το Πειραιώς 117, θα γεμίσει βρώμικα riff, απλωμένα σε ψυχεδελικά ηχοτόπια και grungομένα φωνητικά που δίνουν το ρυθμό, μετατρέπουν το σύμπαν των 1000mods στον πιο cool μουσικό πλανήτη που έχει μετοικήσει ποτέ το ανθρώπινο είδος. Join Them!

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Godsleep.

Οι Godsleep είναι μια heavy rock μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 στην Αθήνα. Στα μέσα του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με τέσσερα κομμάτια, κι από πολύ νωρίς έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ένα από τα κομμάτια να συμπεριληφθεί στη rock συλλογή της 272 Records (California). Από το 2010 μέχρι και σήμερα οι Godsleep έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τις μέχρι τώρα σημαντικότερες στιγμές τους ήταν η φιλοξενία τους το 2012 στη sold out σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ Freak Valley στη Γερμανία...

To 2013 ακόλουθησε η πρόσκληση από τα φεστιβάλ Aquamaria (Γερμανία) και Yellowstock (Βέλγιο), όπου και μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Colour Haze, My Sleeping Karma, Blues Pills, Karma To Burn και Gentlemans Pistols. Πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους full length άλμπουμ με τίτλο "Thousand Sons Of Sleep" το οποίο κυκλοφόρησε σε CD τον Μάιο 2015 και ακολουθήθηκε από την πρώτη headline ελληνική περιοδεία. Στο τέλος του ίδιου έτους το "Thousand Sons Of Sleep" θα κυκλοφορήσει και σε LP από τη γερμανική Rock Freaks Records.

Προπώληση:
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ,
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12 ευρώ,
Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015.

Πειραιώς 117
Κεραμεικός

Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210-3608366.

Online Purchases ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.