Πιο πρόσφατα

17/11/15

Πρατσινάκη 5 live στη Μαύρη Τρύπα

Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τους

ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ 5


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)

Πέντε αδέρφια ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν με τη δική τους, ξεχωριστή αισθητική, βασισμένοι στο μουσικό τους δέσιμο που κρατά από την κοινή παιδική τους ηλικία και συνεχίζεται ακμαίο μέχρι και σήμερα.

Οι... Πρατσινάκη 5 είναι κατά σειρά γέννησης οι: Παύλος, Γιάννης, Κώστας, Δημήτρης και Βασίλης.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν περιέχει κομμάτια από ένα μεγάλο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού και αναδεικνύει την προσωπικότητα του καθενός.

Ειδική θέση στη συναυλία τους, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στη  ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, διατηρούν τα συλλογικά πολυφωνικά τραγούδια, τα οποία προσδίδουν στη σύμπραξή τους μια συλλογική πινελιά σπάνιας καλλιτεχνικής αξίας.

Παίζουν οι μουσικοί
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ, πιάνο
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΤΣΙΓΓΟΣ, μπάσο
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗΣ, κιθάρες, μπουζούκι
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΣ, ακορντεόν

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
Παύλος, Γιάννης, Κώστας, Δημήτρης, Βασίλης

Στον τόπο που κατοικούμε όλοι μας την Θεσσαλονίκη και ζώντας την καθημερινότητα της κάποιοι άνθρωποι δημιουργούν από εσωτερική τους κατ' αρχήν ανάγκη και την κάνουν να δείχνει ένα ξεχωριστό της πρόσωπο και να γίνεται και κάποιες φορές μοναδική... 
Στο χώρο της μουσικής το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πέντε αδέρφια με μεμονωμένη καλλιτεχνική παρουσία ο καθένας τους ενώνουν τις φωνές τους έχει δείξει ότι για πολύ κόσμο αποτελεί σημαντικό γεγονός.

Το πρόγραμμα έχει δομηθεί έτσι ώστε να πατάει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής μουσικής, από την παράδοση μας μέχρι την σημερινή δημιουργία. 
Ο καθένας μόνος του, αλλά και δύο ή τρεις μαζί και κυρίως και οι πέντε προσεγγίζουν με μοναδικό τρόπο τραγούδια ριζίτικα, δημοτικά, λαϊκά, μεγάλων Ελλήνων δημιουργών αλλά και δικά τους στοχεύοντας να κάνουν τον κόσμο να αισθανθεί συμμέτοχος στην μουσική παράσταση και να εκφρασθεί αυθόρμητα.

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα 
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:30,    Έναρξη: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.