Πιο πρόσφατα

18/11/15

Νέο άλμπουμ από τους James!

Σχεδόν δυο χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά, La Petite Mort, αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των James, Girl at the End of the World. Το συγκρότημα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook το νέο αυτό άλμπουμ, ταυτόχρονα με μια περιοδεία που θα ακολουθήσει στη Μ. Βρετανία (αρχικά) για την προώθηση του.

Συγκεκριμένα, ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 18η Μαρτίου 2016, ενώ η εν λόγω περιοδεία θα ξεκινήσει στις 2 Μαΐου από το Μπρίστολ και το Colston Hall και θα διαρκέσει σχεδόν ολόκληρο το μήνα. Βλέπετε την περιοδεία όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής στην κάτω φωτογραφία:


Σε ό,τι αφορά το άλμπουμ, οι συνθέσεις του γράφτηκαν εξ ολοκλήρου στη Σκωτία με την... ατμόσφαιρα της περιοχής να είναι διακριτή, όπως αναφέρεται. Μπορεί να ακουστεί και καμιά γκάιντα, ή μπορεί αυτό να αναφέρεται απλά για το "σασπένς". Οι ηχογραφήσεις πάντως έγιναν στα Rak Studios, μαζί με τον Max Dingel, όπως έγινε και με το τελευταίο τους άλμπουμ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το συγκρότημα είναι περήφανο γι αυτό το άλμπουμ, το οποίο ξεκινάει εκεί που σταμάτησε το Petite Mort. Με προσωπικές συνθέσεις, σε ταξιδεύει αλλά και σε ξεσηκώνει. Αναμένουμε με αγωνία να ακούσουμε το πρώτο δείγμα!

Το κομμάτι Moving On του La Petite Mort ήταν νο.5 στο Top10 μας για το 2014! Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.