Πιο πρόσφατα

4/11/15

Το Open House Thessaloniki επιστρέφει!

Το Open House Thessaloniki επιστρέφει και φέτος από τις 20-22 Νοεμβρίου.

Από ιστορικά αξιοθέατα της πόλης μέχρι σύγχρονες κατοικίες και δημόσια κτίρια. Το Open House Thessaloniki σας δίνει πρόσβαση σε σπάνια και σημαντικά κτίρια και χώρους της πόλης. Φέτος θα υπάρχουν πάνω από 65 κτίρια για να περιηγηθείτε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Υπάρχουν εκατοντάδες κτίρια στην Θεσσαλονίκη... το κάθε ένα διαφορετικό και ξεχωριστό. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί χτίστηκαν; Ποιος τα 'χτισε; Πώς σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν; Ή πόσο χρονών είναι; Πίσω από τις όψεις και τις πόρτες πολλών από αυτών των κτιρίων βρίσκονται εκπληκτικοί χώροι για να εξερευνήσετε και ενδιαφέρουσες ιστορίες για να μάθετε.

Φέτος το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με ένα πλήθος παράλληλων δράσεων και δραστηριοτήτων.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

16-22/11 OPEN BOX
Ενημερωτικό περίπτερο Αριστοτέλους με Μητροπόλεως, 16- 22/11 και ώρες 10:00-22:00

18-20/11 MADE IN THESSALONIKI
Προγραμματισμένες ξεναγήσεις σε δημιουργικούς χώρους της πόλης

20/11 OPEN SCHOOL
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα προγραμματισμένων ξεναγήσεων που απευθύνεται σε σχολεία

20-29/11 SONY OPEN PHOTO
Διαγωνισμός φωτογραφίας Sony ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram γράφοντας το #sony_oht2015. Το φετινό θέμα του διαγωνισμού είναι οι "Ανοιχτές Πόρτες". Oι νικητήριες φωτογραφίες θα κερδίσουν δώρα από την Sony!

21-22/11 OHT 2015 I AM PART OF A GREAT TEAM! 
Δωρεάν ξεναγήσεις σε 65 σημεία της πόλης με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, στο διαθέσιμο ωράριο τηρώντας σειρά προτεραιότητας με βάση την άφιξη στον χώρο αναμονής

21-22/11 OPEN BIKE
Στο πλαίσιο του ΟΗΤ 2015 το Open Bike φέτος σας προσκαλεί σε συνεργασία με την BikeIt (εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών με κύριο "σύμμαχό" της, το ποδήλατο) μέσα από μια προγραμματισμένη διαδρομή να επισκεφτείτε κτίρια του ΟΗΤ 2015 και να ανακαλύψετε την πόλη με το ποδήλατο.

22/11 TIME TO CLOSE... PARTY
Πάρτυ λήξης μετα τις 21.00 στο Μπενσουσάν Χάν, Εδέσσης 6, Λαδάδικα με ποτά και cocktails από τη cafeteria-bara Elephantas

Διοργάνωση: OPEN HOUSE GREECE
H Εταιρεία Open House Greece είναι μία Αστική Mη Κερδοσκοπική Εταιρεία με σκοπό την προώθηση και προβολή της Αρχιτεκτονικής και του Πολιτισμού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω των ετήσιων δράσεων Open House σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το Μάιο του 2012 και ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του Open House Worldwide, που μεριμνά για την παγκόσμια προβολή κάθε εκδήλωσης Open House.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.