Πιο πρόσφατα

30/11/15

Νέα τραγούδια και συναυλίες στην Ελλάδα από τον Sivert Høyem!

"Sleepwalking Man"
Το νέο single του Sivert Høyem

Το "Sleepwalking Man" είναι το πρώτο single από το καινούργιο άλμπουμ του Sivert Høyem που θα κυκλοφορήσει με τίτλο "Lioness".

Ηχογραφήθηκε στο Oslo, σε παραγωγή των Sivert Høyem, Christer Knutsen και Bjarne Stensli, ενώ η μίξη έγινε από τον Tchad Blake (Arctic Monkeys, Tom Waits, U2, Black Keys, κ.ά.).

Το "Lioness" θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου του 2016 και οι "ψίθυροι των studios" που το ακολουθούν μιλούν για ένα ατμοσφαιρικό, μελωδικό, πιο προσιτό album, που απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό, πάντα όμως με την ιδιαίτερη σφραγίδα του Sivert.


SLEEPWALKING MAN (Audio Video)The new single is finally out! Sleepwalking Man is the first music to be released from my upcoming album, Lioness. I hope you like it guys. Have a great weekend!siverthoyem.com
Δημοσιεύτηκε από Sivert Høyem στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Sivert Høyem θα περιοδεύσει με τους Katzenjammer στην Γερμανία τον Δεκέμβριο, ενώ η ευρωπαϊκή περιοδεία του θα τον φέρει και στα μέρη μας, στα μέσα της άνοιξης (σύντομα θα ανακοινωθούν ημερομηνίες και χώροι).

Το φθινόπωρο που μας πέρασε ο Sivert Høyem κυκλοφόρησε το "Black & Gold", ένα κομμάτι που γράφτηκε ειδικά για την νορβηγική τηλεοπτική σειρά "Occupied" -μια σειρά που, σε ένα δυστοπικό σενάριο του Jo Nesbo, περιγράφει μια κατεχόμενη από τους Ρώσους Νορβηγία, στο κοντινό μέλλον.Το "Sleepwalking Man" κυκλοφορεί από τις 27 Νοεμβρίου 2015.

Κατεβάστε αρχείο mp3 από εδώ.
Κατεβάστε αρχείο wav από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.