Πιο πρόσφατα

10/11/15

Stoner tribute δίσκος στους Black Sabbath

Για τους περισσότερους, είναι αυτοί που άνοιξαν το δρόμο στη stoner σκηνή με το Master of Reality του '71. Έτσι, πολλά συγκροτήματα αυτής της σκηνής, αλλά και της hard rock και ένας... σπέσιαλ καλεσμένος, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα άλμπουμ διασκευών προς τιμήν των Black Sabbath.

Το πρώτο stoner κομμάτι ο θρύλος λέει πως είναι το Sweet Leaf, το πρώτο κομμάτι εκείνου του άλμπουμ. Αυτός είναι και ο τίτλος του δίσκου που ετοίμασαν, μεταξύ άλλων, οι Zakk Wylde, Stoned Jesus, Solace, Pentagram κ.α. Όσο για τον special guest; Δεν είναι άλλος από τον αισίως 84 χρονών (όσο κι αν δεν του φαίνεται) William Shatner, ο οποίος δοκιμάζει τις φωνητικές του επιδόσεις στο Iron Man, το τελευταίο κομμάτι του δίσκου, μαζί με τον Zakk Wylde και τον Mike Inez (Alice in Chains) στις κιθάρες. Αυτή δεν είναι καν η πρώτη φορά που το δοκιμάζει, αφού είχε ξαναδιασκευάσει το κομμάτι στο άλμπουμ του Seeking Major Tom.

Ο πλήρης τίτλος του είναι Sweet Leaf - A Stoner Rock Saloute to Black Sabbath και το ακούτε ολόκληρο παρακάτω, ή μέσω Spotify, εδώ.


Η tracklist:

Disc 1
Into The Void - Cancer Bats
Dirty Women - Mos Generator
Changes - Bloody Hammers
The Warning - Wo Fat
The Writ - Stoned Jesus
Hole In The Sky - Scorpion Child
Hand Of Doom - Death Hawks


Disc 2
Lady Evil - House Of Broken Promises
Planet Caravan - Machuca
Sleeping Village - Witch Mountain
Electric Funeral - Solace
Solitude - Ulver
After Forever - Pentagram
Sweet Leaf - Weedpecker
Paranoid - Golden Void
Iron Man - William Shatner feat. Zakk Wylde & Mike Inez

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.