Πιο πρόσφατα

3/11/15

Δήμος Αναστασιάδης unplugged στη Θεσσαλονίκη

Η kazandb παρουσιάζει τον 

ΔΗΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 
unplugged 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 & ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
MYLOS CLUB

Ο Δήμος Αναστασιάδης, ο δυναμικότερος τραγουδοποιός της γενιάς του, υποδέχεται το φθινόπωρο και τη νέα σαιζόν με πάθος, θετική ενέργεια, αγάπη και κυρίως καλή μουσική! Και όλα αυτά τα μοιράζεται με αγαπημένους φίλους επί σκηνής και φυσικά... όλους εσάς!

"Ανήσυχος", πολυτάλαντος, ευφάνταστος και τολμηρός, ο Δήμος Αναστασιάδης ξεχώρισε,
αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς και δυναμικούς καλλιτέχνες της γενιάς του: επιτυχημένες sold-out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενορχήστρωση στο talk-of-the-town ροκ μιούζικαλ της χρονιάς Rocky Horror Show, πρωτότυπη μουσική στο μιούζικαλ ορόσημο "Φρουτοπία", επιλεγμένες επιτυχημένες συναυλίες το δύσκολο αυτό καλοκαίρι, και μία συνεργασία-έκπληξη με τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος και επέλεξε το Δήμο Αναστασιάδη για να ερμηνεύσει έργα του από τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Εντεύθεν", που κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου.

Στους ίδιους ρυθμούς ζωντάνιας, δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής ανησυχίας ξεκινά και η φετινή σαιζόν. Μια συναυλία την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 & ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Νοεμβριου στο Club του ΜΥΛΟΥ συνεχίζοντας το μουσικό ταξίδι το οποίο στις αποσκευές του έχει νέες επιτυχίες από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, όλες τις παλαιότερες καθώς επίσης και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Τραγουδήστε, χορέψτε, συγκινηθείτε, φλερτάρετε, ξεσηκωθείτε και απολαύστε μία μοναδική συναυλία με τις μελωδίες των "Αχ Ελένη", "Περιμένω να 'ρθεις", "Ίδια Μάτια", "Μείνε δίπλα μου", "Βουτιά στο κενό", "Πάντα και παντού μαζί σου", "Σ' έχω ανάγκη", "Με σένα πλάι μου", "Χτίσε μια γέφυρα", "Τώρα", "Ψέματα", "Τάσεις Καταστροφής", "Αντίθετη Τροχιά", "Αν μ' αγαπάς", "Εσύ", "Μια προσευχή για να 'ρθεις", "Τρία λάθη", "Ίδια Μάτια" κ.α.

Την ιδιαίτερη αυτή παρέα, συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πιάνο
Θάνος Γκιουλετζής: βιολί
Μανώλης Τόμπρος: Κρουστα
Ηχοληψία: Φώτης Παπαθεοδώρου
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Προδρόμου

INFO
Μύλος Club
Ανδρεου Γεωργιου 56, περιοχη Σφαγεία
Ωρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30    
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 10€ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.