Πιο πρόσφατα

14/12/15

Παρουσίαση δίσκου και μίνι περιοδεία από τον Λευτέρη Μουμτζή

Lefteris Moumtzis
"Now Happiness"

Παρουσίαση  καινούριου δίσκου

Ο Κύπριος τραγουδοποιός Λευτέρης Μουμτζής, γνωστός από τη δουλειά του με τους J.Kriste, Master of Disguise και Τρίο Τεκκέ, έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο. Πρόκειται για μια ατμοσφαιρική δουλειά αποτελούμενη από 10 τραγούδια με επιρροές από folk, jazz, blues και ambient, δουλεμένα με τον χαρακτηριστικό τρόπο του τραγουδοποιού. Ο δίσκος ονομάζεται "Now Happiness" και ηχογραφήθηκε στην Κύπρο, στο στούντιο eleven63. Η επίσημη κυκλοφορία έχει οριστεί για τις 16 Ιανουαρίου 2016.

Ο δίσκος θα παρουσιαστεί με τη βοήθεια του Δημήτρη Χατζηζήση στην κιθάρα, το βιολί και τα φωνητικά, ενώ ο συνθέτης θα παίζει κιθάρα και πιάνο. Θα ακουστούν επίσης κομμάτια του Μουμτζή από τη δισκογραφία του με τους J.Kriste, Master of Disguise, καθώς και κάποιες αγαπημένες διασκευές των δύο μουσικών.

Το ομότιτλο κομμάτι (Now Happiness) θα είναι το πρώτο single από αυτή τη δουλειά, και το βίντεο θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου 2015. Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος για προ-αγορά στην ιστοσελίδα της Λουβάνα Δίσκοι και αργότερα στα διαδικτυακά καταστήματα (iTunes, Amazon, Juno κ.α.) και σε επιλεγμένα δισκοπωλεία.


Πρόγραμμα Συναυλιών:
15 Δεκεμβρίου - Θέατρο Πόρτα, Αθήνα
16 Δεκεμβρίου  - Tender Bar, Βόλος
18 Δεκεμβρίου - Fuit Art Bar, Γρεβενά
19 Δεκεμβρίου - To Αβγό, Θεσσαλονίκη

Official Site
Luvana Official Site

Facebook

Θυμηθείτε τη συνέντευξη του Λευτέρη Μουμτζή στον Summer Rain:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.