Πιο πρόσφατα

15/12/15

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Μικρούτσικος - Αντωνοπούλου μαζί στη Θεσσαλονίκη

Θάνος Μικρούτσικος επέλεξε αυτή τη μορφή του Trio για να μας επισκεφτεί την φετινή σεζόν, στο club του Μύλου, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.

Οι λόγοι είναι, καθαρά μουσικοί και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Μικρούτσικος επέλεξε αυτό το Trio για να πραγματοποιήσει την επόμενη χρονιά (2015-16) περιοδεία στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ο συνθέτης πιστεύει ότι η μορφή αυτή έχει υπό προϋποθέσεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Την δυνατότητα να διεισδύσεις στην ουσία του τραγουδιού απαλλαγμένος από στολίδια και ήχους που μπορεί να την συσκοτίζουν."

Περισσότερα εδώ.

Ο Summer Rain, σε συνεργασία με την KazanDB, δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να διεκδικήσουν δυο διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Θάνου Μικρούτσικου μαζί με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Θύμιο Παπαδόπουλο στο Club του Μύλου, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.

Για να συμμετέχετε, κάνετε like, comment (σχόλιο) και public share (δημόσια κοινοποίηση) της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί της Πέμπτης μέσω του blog μας και της σελίδας μας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.