Πιο πρόσφατα

17/12/15

Το Top10 πραγμάτων του James Hetfield για το 2015

Ο James Hetfield κατάφερε να κρατήσει τις 10 αγαπημένες του στιγμές από το 2015 και τις μοιράστηκε με το κοινό των Metallica μέσω ενός... περίτεχνου χειρόγραφου σημειώματος το οποίο ανέβηκε στο επίσημο site του συγκροτήματος.

Τα γεγονότα, όπως ο ίδιος σημειώνει, δεν είναι σε σειρά "σημαντικότητας", όμως μάλλον το γεγονός που βρίσκουμε στο νο.1, ότι είναι ακόμα ζωντανός, είναι αρκετά σημαντικό. Από τις στιγμές που ξεχωρίζουν, πέραν οικογενειακών στιγμών και την επίτευξη του καλύτερου κιθαριστικού ήχου ηχογραφώντας το νέο άλμπουμ των Metallica, είναι η γνωριμία του με τον Robert Plant και... ο Justin Bieber. Ο λόγος, βέβαια, δεν είναι ο ίδιος ο pop star, αλλά οι εμφανίσεις που έκανε κατά καιρούς με μπλούζες των Metallica.


Ακόμη, ο frontman των Metallica ξεχωρίζει την επιστροφή του Pepper Keenan στους Corrosion of Conformity, την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Baroness, Purple, το ότι κατάφεραν να ανεβάσουν κοινό στη σκηνή σε συναυλία της μπάντας και το ότι έριξε με τουφέκι από ελικόπτερο ενώ εκείνο πετούσε.


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.