Πιο πρόσφατα

19/1/16

Ο metalhead Christian Bale (video)

Ο Christian Bale πρωταγωνιστεί φέτος στην ταινία The Big Short, με συμπρωταγωνιστές τους Bradd Pitt, Steve Carell και Ryan Gosling. Το ιδιαίτερο όμως στην ταινία είναι ο χαρακτήρας του, Dr. Michael Burry, ο οποίος όχι απλά ακούει μέταλ μουσική, αλλά τη λατρεύει.

Είναι συνεχώς με τα ακουστικά στα αυτιά, ενώ παίζει και ντραμς υπό τους ήχους των Pantera για να ξεσπάσει και να χαλαρώσει(;) από την εξοντωτική δουλειά του. Ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί (στο 2:45 συγκεκριμένα) μιλά με ενθουσιασμό για τη μουσική που τον συνοδεύει στην ταινία και ιδιαίτερα για το By Demons Be Driven των Pantera.


Ο "δάσκαλος" του, Scott Wittenburg, καθηγητής ντραμς, του έμαθε να παίζει σε επτά μαθήματα, αφού "Δεν χρειαζόταν να γίνει επαγγελματίας. Έπρεπε να δείχνει σαν έναν τύπο που γουστάρει metal και παίζει για να ξεσπάσει". Μεταξύ άλλων στην ταινία ακούγονται τα Blood and Thunder των Mastodon, Master of Puppets και Eye of the Beholder των Metallica, District Divider των Darkest Hour και When The Levee Breaks των Led Zeppelin.

Η ταινία είναι υποψήφια για πέντε βραβεία Όσκαρ ενώ ο ίδιος ο Christian Bale είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου. Δείτε στο βίντεο το προφίλ του χαρακτήρα του:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.