Πιο πρόσφατα

5/1/16

Γιάννης Αγγελάκας και η νέα του μπάντα στο Piraeus 117

Μετά το τριήμερο -και sold out- "γλέντι" τους στο Αν Club, ο Γιάννης Αγγελάκας και η νέα του μπάντα επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα συναυλιακό διήμερο στο Piraeus 117 Academy την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.

Η μπάντα θα κατέβει στην πρωτεύουσα έχοντας στις αποσκευές της τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες, τις σόλο δουλειές του, μέχρι και διασκευές σε ρεμπέτικα, αλλά και καινούριο υλικό από το άλμπουμ που ηχογραφούν καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα μεταξύ και των εμφανίσεων τους.

Η νέα μπάντα του Γιάννη Αγγελάκα αποτελείται από τους Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο.

Για τις συναυλίες στο Piraeus 117 η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου με τα πρώτα εισιτήρια να κοστίζουν 10€, στην δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12€ και στο ταμείο στα 13€. Εισιτήρια προπωλούνται στα TicketHouse, Πανεπιστημίου 42 και μέσω των TicketPro.gr, TicketHouse.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.