Πιο πρόσφατα

16/2/16

Beyond the Existence live στην Αθήνα!

BEYOND THE EXISTENCE
Pulse R - Deathcrop Valley - Cosmic Crown

An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)
Κυριακή 13 Μαρτίου
Doors open: 20:00
Start: 21:00
Entrance 5€

BEYOND THE EXISTENCE
Οι Beyond the Existence είναι μία ατμοσφαιρική death metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2012 από τον τραγουδιστή της Ikki. Οι στίχοι των κομματιών τους μιλάνε για λύπη, θυμό και μελαγχολία και συνοδεύονται από δυναμικά φωνητικά και τεχνικά και δυνατά riffs.
Με το demo τους που έγινε το 2013, αλλά και το νέο τους άλμπουμ με καινούργια κομμάτια, η μπάντα έχει ήδη αποκτήσει θαυμαστές της σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως την Ιαπωνία, τη Φιλανδία, τη Βουλγαρία και βέβαια την Ελλάδα.

Μέλη της μπάντας:
Ikki - φωνητικά
Teo Vagos - κιθάρες
Kostas - μπάσο
Stephan - πλήκτρα
Billys - ντραμς


PULSE R is a hard rock band from Athens, Greece. Pulse R started as a six piece rock band in June 2011. After playing various gigs in music venues in Athens/Greece,the band started composing their own tunes.

Now the mixing of the band's debut E.P. is finishing,

Panos (vocals),
Apostolis (guitar),
Alex (drums),
George (bass),
Tasos (guitar)


Deathcrop Valley
Οι Deathcrop Valley δημιουργήθηκαν το 2014 στην Αθήνα. Η μουσική τους κινείται σε Heavy rock μονοπάτια επηρεασμένη από διάφορα μουσικά είδη όπως blues, stoner, doom metal, funk κτλ. Έχουν κυκλοφορήσει ένα demo με τίτλο Gotta go' και ετοιμάζονται να ξαναμπούν σύντομα στο studio για την δημιουργία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ.

Aris Labos - Vocals
Alex Kafkaniotis - Guitars, Vocals
Angelo Manara - Bass
Kostas Kiddo - Drums


Οι Cosmic Crown ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2015. Αποτελούνται από τους: Αποστόλη Διαμαντόπουλο, Λευτέρη Κωνσταντίνου, Γιώργο Αλεξίου, Ειρήνη Ταμπασούλη και Χρήστο Δαβίτο. Κινούνται στο είδος της alternative metal/new rock μουσικής, δουλεύοντας δικό τους κυρίως υλικό.

Είναι ένας απρόοπτος συνδυασμός επιρροών όπως, alternative rock, stoner και metalcore οι οποίες ενώ εκ πρώτης όψεως δε φαίνονται να ταιριάζουν, δίνουν τελικά στη μπάντα τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα. Στόχος τους να περνάνε καλά και να βγάζουν όμορφο αποτέλεσμα για τον ακροατή.


Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.