Πιο πρόσφατα

15/2/16

Μαρίζα Ρίζου: "Μπελ Επόκ" στο Σταυρό του Νότου

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ
"Μπελ Επόκ"

Από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου
& τις Παρασκευές 4, 11, 18 Μαρτίου
στο Σταυρό του Νότου Plus

Opening act: Αγγελική Σπηλιάκου

("Μπελ Επόκ" ονομάστηκε η περίοδος της ευρωπαϊκής ιστορίας από το 1871 έως το 1914. Χαρακτηρίστηκε για το αισιόδοξο πνεύμα της.)

Η Μαρίζα Ρίζου μεταφέρει τη νέα της παράσταση από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και για 4 μόνο Παρασκευές στο Σταυρό του Νότου Plus. Η παράσταση με τίτλο "Μπελ Επόκ", που παρουσιάστηκε για ελάχιστες βραδιές το φθινόπωρο που μας πέρασε, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, επιστρέφει δυναμικά!

Λίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης δισκογραφικής της δουλειάς από την Feelgood Records, η Μαρίζα Ρίζου, τo κορίτσι με τη φωτεινή αύρα που ξέρει καλά στα live της να φτιάχνει το "μαζί" αλλάζει ήχο, αλλάζει ήχο, φανερώνοντας καινούργιες πτυχές των ερμηνευτικών της δυνατοτήτων. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ασπιώτη και παρέα με μία μπάντα εξαιρετικών μουσικών, η Μαρίζα Ρίζου και οι συνεργάτες της χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα αλλά και όλα εκείνα τα όμορφα που συνοδεύουν την εποχή της Μπελ Επόκ, φτιάχνοντας τα παλιά τραγούδια όπως θα ήταν αν δημιουργούνταν σήμερα, και γνωρίζοντάς μας με τα νέα.

Το "Ζητάτε να σας πω", ο "Πασατέμπος" & η "Ταμπακιέρα" συναντούν το "Μια Άλλη Ευτυχία", το "Πετάω", το promo single του επερχόμενου 2ου δίσκου "Είναι Μικρή η Ζωή" και όλα τα άλλα με τα οποία αγαπήσαμε τη φωνή της Μαρίζας Ρίζου. Και ενώ θα περίμενε κανείς η αισθητική της Μπελ Επόκ να κυριαρχεί στο live, καταλαβαίνει σύντομα ότι ο τίτλος είναι απλώς μια αλληγορία. Καμία ρετρό διάθεση και καμία νοσταλγία για το παρελθόν... Μόνο σχέδια και δρόμοι για μια νέα Μπελ Επόκ, αυτήν του 2016!


Πιάνο: Μάρκος Χαϊδεμένος
Κοντραμπάσο: Γιώργος Μουχτάρης
Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος
Ακορντεόν: Νίκος Σταδιάτης
Σαξόφωνο/κλαρινέτο: Αδάμ Δόγκας

Επιμέλεια ενορχηστρώσεων: Δημήτρης Σιάμπος
Υπεύθυνος Ήχου: Γιάννης Παξεβάνης
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Τάκης Λυκοτραφίτης
Σκηνογράφος/ενδυματολόγος: Ηλένια Δουλαδίρη

Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO

Σταυρός Του Νότου Plus
Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 2109226975
Ώρα Έναρξης: 22:30
Προπώληση: VIVA.GR, PUBLIC.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.