Πιο πρόσφατα

10/2/16

Χαμός (και φέτος) στο Hellfest!

Ένα από τα μεγαλύτερα festival της Ευρώπης, αν όχι παγκοσμίως, το Hellfest που πραγματοποιείται στη Γαλλία, ανακοίνωσε το line up του, το οποίο είναι το λιγότερο εντυπωσιακό. Αρκεί να σημειώσουμε πώς μεταξύ των headliners θα είναι οι Black Sabbath, οι οποίοι βρίσκονται εν μέσω της τελευταίας τους περιοδείας πριν την οριστική τους διάλυση, οι Rammstein, οι Twisted Sister, οι Paradise Lost, οι Ghost κ.α.

Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 & 19 Ιουνίου στο Clisson της Γαλλίας. Headliners της πρώτης μέρας θα είναι οι Γερμανοί industrial metallers, ενώ μεταξύ άλλων την ίδια ημέρα θα εμφανιστούν οι Anthrax, Volbeat, Bullet for my Valentine, Offspring, Dropkick Murphys, Abbath κ.α. Η... ατραξιόν της δεύτερης μέρας θα είναι οι Twisted Sister, "συνοδευόμενοι" από μπάντες όπως οι Within Temptation, Foreigner, Korn, Napalm Death, Down κ.α.

Τον επίλογο θα βάλουν οι Black Sabbath, σε μία από τις τελευταίες ever συναυλίες τους, πλαισιωμένοι από τους Slayer, Megadeth, Ghost, Paradise Lost, Katatonia, Refused κ.α. Με λίγα λόγια, αν σου περισσεύουν χρήματα, μην το σκέφτεσαι καν. Αν δεν σου περισσεύουν, μην το σκέφτεσαι καν να ξεκινήσεις να μαζεύεις για να πας.

Θυμίζουμε ότι, όπως ανακοινώθηκε χθες, οι Megadeth θα είναι στην Αθήνα και το Piraeus 117 Academy στις 5 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες φυσικά στο επίσημο site του φεστιβάλ.

Ακολουθεί η αφίσα:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.