Πιο πρόσφατα

2/2/16

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Live tribute στους Pink Floyd στη Μαύρη Τρύπα!

"Οι Great Gig δημιουργήθηκαν όταν, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, μερικοί φίλοι μουσικοί είχαν μια πολύ όμορφη κουβέντα γύρω από την μαγεία και το περιεχόμενο στη μουσική των Pink Floyd. Τότε τους ήρθε μια τρελή ιδέα. Μια παράσταση, ένα συγκρότημα, που θα μπορούσε να αποδώσει επί σκηνής αυτές τις μουσικές κι αυτά τα τραγούδια με τον τρόπο και το άκουσμα, που έχουν λατρέψει γενιές ολόκληρες."

Περισσότερα εδώ.

Ο Summer Rain, σε συνεργασία με τη Μαύρη Τρύπα, δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να διεκδικήσουν δυο διπλές προσκλήσεις για την πρώτη εμφάνιση των Great Gig στη Μαύρη Τρύπα, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Για να συμμετέχετε, κάνετε like, comment (σχόλιο) και public share (δημόσια κοινοποίηση) τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook. Για όσους δεν χρησιμοποιούν Facebook, δεκτές γίνονται και οι συμμετοχές με σχόλιο κάτω από το κείμενο, αρκεί να είναι ξεκάθαρο το ονοματεπώνυμο σας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί της Πέμπτης, ημέρα της συναυλίας, μέσω του blog μας και της σελίδας μας στο Facebook.

Οι Great Gig θα φέρουν τους ήχους των Pink Floyd για δυο βράδια (4 & 11 Φεβρουαρίου) στη Θεσσαλονίκη. Be there!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.