Πιο πρόσφατα

4/2/16

Σχεδόν έτοιμο το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers

Πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν χωρίς να έχουμε κάτι καινούριο από τους Red Hot Chili Peppers, μετά το I'm With You, πλέον όμως, όπως οι ίδιοι επιβεβαιώνουν μέσω του frontman τους, Anthony Kiedis, έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Την παραγωγή στο επερχόμενο -άτιτλο ακόμα- άλμπουμ του συγκροτήματος έχει αναλάβει ο Danger Mouse, κατά κόσμον Brian Burton. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά μετά το Mother's Milk του '89 που οι RHCP θα συνεργαστούν με κάποιον άλλον παραγωγό πέραν του, θρυλικού πλέον, Rick Rubin.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία των ηχογραφήσεων ο frontman της μπάντας σημείωσε πως: "Είχαμε γράψει δύο ντουζίνες τραγούδια πριν τον βρούμε. Κι αυτός [ο Danger Mouse] ήταν σε φάση 'Ας κρατήσουμε μερικά από αυτά, αλλά ας πάμε να γράψουμε όλα τα νέα τραγούδια στο στούντιο'. Κοιταζόμαστε, υπονοώντας 'Φίλε, έχουμε κάπως γράψει τα τραγούδια ήδη, αδερφέ!'. Και μας λέει 'Όχι, μου αρέσει να γράφω καινούργια μέσα στο στούντιο'. Έτσι, προς τιμήν αυτής της νέας διαδικασίας που μας προτάθηκε, γράψαμε ολοκαίνουρια τραγούδια, και τελικά αυτό είναι κάτι καλό".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.