Πιο πρόσφατα

2/3/16

1000Mods live στην Καλαμάτα!

Την Παρασκευή 25η Μαρτίου οι 1000mods, κάνοντας ένα διάλειμμα από την προπαραγωγή του νέου τους δίσκου, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Καλαμάτα, στον χώρο του Please Don't Tell.

*Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30μ.μ. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.
*Τιμή εισόδου 10€ με ποτό.

Κατά σειρά εμφάνισης θα συμμετάσχουν:

Οι Mr. Booze από την Καλαμάτα, οι οποίοι παίζουν ένα εκρηκτικό rock n roll και στις αποσκευές τους έχουν δύο κυκλοφορίες, Greeting from the Middle Finger και πρόσφατα κυκλοφόρησαν την δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά Dance at your Own Risk, η οποία έχει αποσπάσει πάρα πολύ θετικά σχόλια. Οι Μr. Booze ετοιμάζουν την πρώτη τους ελληνική περιοδεία με διάφορους σταθμούς.

Οι One Year Delay, επίσης από την Καλαμάτα σε πιο hard ρυθμούς, (Alternative / Nu Metal), οι οποίοι τον Οκτώβρη του 2015 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλεία, το Deep Breath, ηχογραφημένη στο Nashville TΝ, σε συνεργασία με τον πολυβραβευμένο παραγωγό με βραβεία Grammy, Toby Wright (Kiss, Alice in Chains, Metallica, Korn κ. ά.) και οι οποίοι επίσης ετοιμάζονται για live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι 1000Mods, οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις μια ιδιαίτερη θέση στον παγκόσμιο χάρτη του heavy rock. Οι 1000mods στις αποσκευές τους κουβαλάνε 3 full studio albums, πολλές ευρωπαϊκές περιοδείες τα τελευταία χρόνια με σταθμούς στα Βαλκάνια αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες της κεντρικής Ευρώπης, ενώ πλέον έχουν πιστό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε τους εμφάνιση.


1000Mods, Wish Upon a Star και Big Nose Attack θα συμμετέχουν στο 3ο Lab Fest, με special guests τους Last Drive.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι της Αναστασίας Μανωλούδη, από τη συναυλία των 1000Mods, Beggars και Naxatras στο Principal Club Theater. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.