Πιο πρόσφατα

15/3/16

Battle of the Bands Thessaloniki - Β' Ημιτελικός στο Eightball!

To i-JUKEBOX.gr και η 'Over the Top' Promotion παρουσιάζουν:

BATTLE OF THE BANDS 2015-16
Thessaloniki Edition / Β' Ημιτελικός

Παρασκευή 25 Μαρτίου
Eightball Live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Doors open: 19.30 / Gig starts: 20.00
Είσοδος (με μπύρα): 6€

Semi-Final 2 line-up:
PICK UP BONES
SLEEPING BUGS
SONIC PISTON
THEORY AMONG DEEDS
THE RANDOM WAY

FB Event

*Tα συγκροτήματα που συμμετέχουν, ερμηνεύουν μέχρι 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές). Χρόνος συμμετοχής: 35'. Η σειρά εμφάνισης προκύπτει την ημέρα της συναυλίας μετά από κλήρωση.
** Οι 3 νικητές της βραδιάς προκύπτουν από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχει το κοινό.

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

PICK UP BONES
Οι Pick Up Bones δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2013 με σκοπό τις live εμφανίσεις σε φεστιβάλ και events, με ήδη 4 lives στο δυναμικό της μπάντας. Συμμετείχαν επίσης στο Red Rock Festival, όπως και στο Headspin Festival.

Αποτελούνται από 5 μέλη τα οποία είναι:
Δημήτρης Τούνης - vocals
Στράτος Δανιηλίδης - bass guitar
Αρτέμης Αλιχάνωφ - rhythm guitar
Λάζαρος Μπουρουτζόγλου - lead guitar
Θωμάς Χαλκιάς - drums

Facebook

SLEEPING BUGS
Οι Sleeping Bugs δημιουργήθηκαν πριν από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη, το στυλ μουσικής που παίζουν είναι κυρίως alternative rock και έχουν κάνει προς το παρόν συναυλίες στο Γερμανικό Σχολείο, έχουν συμμετάσχει στο Music Band Festival της ΔΕΘ και έχουν δώσει μικρές συναυλίες στο λύκειό τους, τα εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη.

Μέλη:
Orestis Gouliaras (drums)
Bill Zavaro (lead guitar)
Antonis Kapetanos (lead vocals-guitar)
Dimitris Bagos (violin)
Giorgos Mixe (μπάσο)
Μαρία Μισαηλίδου (piano)

Facebook
YouTube



SONIC PISTON
Οι Sonic Piston είναι μια νέα μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία συστάθηκε από τα μέλη της για να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις. Οι Sonic Piston επίσημα ξεκίνησαν να κάνουν πρόβες τον Αύγουστο του 2014 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει live εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης. Έχουν γράψει 3 δικά τους κομμάτια τα οποία παρουσιάζονται σε κάθε εμφάνισή τους και ήδη είναι σε διαδικασία δημιουργίας νέων κομματιών.

Βασικές επιρροές της μπάντας είναι συγκροτήματα όπως Kyuss, Nightstalker, Planet of Zeus, Down. Επίσης τα κομμάτια των Sonic Piston θα ηχογραφηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα και θα κυκλοφορήσουν στον εγγύς μέλλον.

Τα μέλη της μπάντας:
Παύλος Μηλιόπουλος (ντραμς)
Λευτέρης Σφακιανάκης (κιθάρα-φωνή)
Χρήστος Σολάκης (μπάσο)

Facebook

THEORY AMONG DEEDS
Οι Theory Among Deeds αποτελούνται από 5 άτομα με διαφορετικά μουσικά γούστα μα με την ίδια αγάπη για μουσική. Παρά τον λίγο καιρό που παίζουν μαζί, έχουν πραγματοποιήσει αρκετές συναυλίες σε πολλά και διαφορετικά μέρη με μεγάλη απήχηση σε κοινό όλων των ηλικιών.

Vocals - Γιώργος Μάντρους
Bass - Άρης Ζέρβας
Rhythm guitar - Μανώλης Υφαντής
Lead guitar - Κώστας Δημάκης
Drums - Γιώργος Κανίδης

Facebook

THE RANDOM WAY
Το συγκρότημα ξεκίνησε να παράγει τον ήχο από τα τέλη του 2010 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με τον Βασίλη Κακάνη στη φωνή και στη δεύτερη κιθάρα, τον Μπάμπη Σταθερόπουλο στην πρώτη κιθάρα και στα φωνητικά και τον Αλέξανδρο Καλτσίδη στα τύμπανα.

Όταν κατάφερε η μπάντα να κάνει μία σειρά από πετυχημένα live μέσα στην επόμενη διετία τότε αποφάσισε να καλωσορίσει τον Λαέρτη Βενετικίδη και την κιθάρα του στην ομάδα και να μετατρέψει τον Βασίλη από κιθαρίστα σε μπασίστα. Έτσι συγκροτείται μέχρι και σήμερα το συγκρότημα με τη μικρή διαφορά ότι στη φωνή βρίσκεται ο Μπάμπης, ενώ τα φωνητικά τα έχουν αναλάβει τα υπόλοιπα μέλη.

Πραγματοποιώντας αρκετές εμφανίσεις μέσα στα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε και η πρώτη EP δουλειά των Random Way με 2 ολοκληρωμένα και ένα intro κομμάτι. Επόμενος στόχος τους να δουλέψουν σκληρά για τη σύνθεση του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου τους για τον οποίο υπόσχονται πολλά.

Facebook

Περισσότερες πληροφορίες:

Battle of the Bands: Thessaloniki Edition FB Group
Athens Calling FB Group
i-Jukebox
Over the Top Promotion

Eightball Club Official Site

ΕΠΑΘΛΑ ΝΙΚΗΤΩΝ:
NEW DREAM RECORDS: Τριετές συμβόλαιο στον 1ο νικητή για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου της μπάντας, την παραγωγή σε CD και υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας.

G.O.D. RECORDS (Garden of Dreams): Οι δύο πρώτοι νικητές κερδίζουν ετήσιο συμβόλαιο για την παραγωγή ενός digital single, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας.

Οι νικητές επίσης κερδίζουν:
ΖΑΧΟΣ MUSIC STORE: Εξοπλισμός H’ Service αξίας 80€.
ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ: Πετάλι Tomsline ADT3 Distortion.
REVOLVER STUDIO: Demo 4 τραγουδιών.
JAM STUDIO: Ηχογράφηση μιας ημέρας.
EASTSIDE STUDIO: 8ωρη παροχή των υπηρεσιών του studio.
ART & SOUND STUDIO: Demo 4 τραγουδιών.

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.