Πιο πρόσφατα

18/3/16

Σοφοκλής Θαυμαστός & The Dreamwalkers live στο Architecture Rock Cafe!

SOPHOKLES THAUMASTOS & THE DREAMWALKERS

Παρουσίαση Βιβλιο- Δίσκου
"ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ"


Architecture Rock Café - Live Stage
Πέμπτη 24 Μαρτίου 22:00

Το παραμύθι του Σχοινοβάτη... με όλες του τις Αλήθειες. Ένας δίσκος γεμάτος "Ιστορίες Μαγικές". Ιπτάμενα χαλιά, δράκοι, πριγκίπισσες... Μια Απρόσμενη Ερωμένη να τον αγκαλιάζει το σκοτάδι. Κι ένα ταξίδι για το χαμόγελο όλων των παιδιών σε αυτό τον κόσμο. Η Μουσική σε πάει εκεί που δεν περιμένεις. Με την ψυχή και μια κιθάρα στα χέρια. Θα μοιραστούν ελεύθερα Μυστικά του Δρόμου... Οι Μάσκες θα πέσουν... Μια ροκ μουσική παράσταση με θέμα την κακοποίηση ανηλίκων. Σας περιμένουμε... Για Αλλαγή..!

Επί σκηνής:
Σοφοκλής Θαυμαστός: Φωνή
Σάκης Τσινούκας: Κιθάρα
Άλεξ Λεβεντέρης: Μπάσο
Θοδωρής Χριστοδούλου: Τύμπανα
Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος: πλήκτρα
Άντια Λοτσάρη: Απρόσμενη Νεραϊδοπριγκίπισσα

Ο Σοφοκλής Θαυμαστός είναι ένας τραγουδοποιός που κατάγεται από τη Χώρα του Ποτέ. Ξεκίνησε τη μουσική του διαδρομή το καλοκαίρι του 2012 στην Πάτρα πραγματοποιώντας το ταξίδι προς το Όνειρο δημιουργώντας τους DreamWalkers.

Σπουδαστής του Μαθηματικού εγκατέλειψε τους αριθμούς για να αναζητήσει αυτό το μαγικό χρησμό που γεμίζει το μέσα και το έξω ζωή με μια κιθάρα στα χέρια. Αγωνιζόμενος για τα δικαιώματα και τα χαμόγελα των παιδιών αλλά και την ελεύθερη μουσική στο δρόμο, με παραμύθια θα τον βρεις να γεμίζει την πλάση σε μουσικές σκηνές, πλατείες και παγκάκια... Με DreamWalkers και Φιλική Εταιρία πραγματοποιεί εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και υπόσχεται Ιστορίες Μαγικές... Χρειάστηκε ένα i-Write να εκδώσει την πρώτη σειρά παραμυθιών στη Θεσσαλονίκη.


Στις 24 Μαρτίου παρουσιάζει μαζί με τη μπάντα του το παραμυθο-βιβλιο-δίσκο του στο Architecture Rock Café - Live Stage.. Στις 22.00 η συναυλία και παρουσίαση..

Το θέαμα θα ανοίξουν οι Level X "Ένα γκρουπ το οποίο αισίως συμπληρώνει 15 χρόνια ύπαρξης και συνεχούς παρουσίας. Οι Level X γιορτάζουν τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του 3ου τους άλμπουμ Female Mind, παρουσιάζοντάς μας τις πιο ξεχωριστές στιγμές από τα 4 άλμπουμ της δισκογραφίας τους, καθώς και μια πρόγευση από το νέο υλικό που ετοιμάζουν".

Άλεξ Λεβεντέρης (φωνή/μπάσο)
Χρήστος Ηλιόπουλος (κιθάρα)
και Θοδωρής Χριστοδούλου (ντραμς).

Γενική Είσοδος: 2 €

Facebook Event

Επόμενες εμφανίσεις- παρουσιάσεις:
Πέμπτη 24 Μαρτίου: Architecture Rock Café, Aθήνα
Παρασκευή 6 ΜαΪου: French Keys, Θεσσαλονίκη

Sophokles Thaumastos Facebook
Dreamwalkers Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.