Πιο πρόσφατα

23/3/16

ΣυνΩΔΗπόροι live στη Μαύρη Τρύπα

Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τους

συνΩΔΗπόροι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)

Οι Συνοδοιπόροι, ή αν θέλετε "συνΩΔΗποροι", δημιουργήθηκαν από τους Γιώργο Κοκκινάκη, Αντώνη Κουμανδράκη και Γιώργο Λίζο το 2004. Από το 2010 συνοδοιπορεί η Δέσποινα Σκέντου στο βιολί και στο τραγούδι.

Μια και μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 25 Μαρτίου στη Μαύρη Τρύπα.

Η επαφή με την κλασική μουσική μέσα από τις σπουδές στα ωδεία, η αναπόφευκτη αλλά και ευεργετική επιρροή από τη "ροκ" στα χρόνια της εφηβείας και της νεότητας, αργότερα οι επαγγελματικές συνεργασίες με τους περισσότερους από τους εκπροσώπους (συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές) της λεγόμενης "έντεχνης ελληνικής μουσικής" αλλά κυρίως η αγάπη για τη μουσική ήταν οι αιτίες που ώθησαν τους τρεις φίλους και συνεργάτες από τις αρχές της δεκαετίας του '90, να προχωρήσουν στη δημιουργία του "σχήματος".

Σκοπός, όλες αυτές οι επιρροές αλλά και εμπειρίες να συνεισφέρουν στη δημιουργία ενός προγράμματος απαλλαγμένου από στερεότυπα. Κάθε είδος μουσικής, κάθε ξεχωριστό τραγούδι, κάθε στίχος ελληνικός ή όχι, κάθε ενορχηστρωτική και ερμηνευτική προσέγγιση, κάθε συναισθηματική φόρτιση αποτέλεσμα αναδρομής στο παρελθόν ή δημιούργημα της στιγμής, είναι τα δομικά συστατικά μιας "ζωντανής παράστασης" με τον τρόπο που προσπαθούν να την οικοδομήσουν στις εμφανίσεις τους.

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου
Λαδάδικα

Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 3€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.