Πιο πρόσφατα

8/5/16

Φοίβος Δεληβοριάς live στη Θεσσαλονίκη

Η kazandb παρουσιάζει τον

ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ
"ΚΑΛΛΙΘΕΑ"


ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2016
MYLOS CLUB

Ο Φοίβος Δεληβοριάς κοιτάει από ψηλά μιαν εποχή που τελειώνει και μιαν άλλη που έρχεται. Και το αποτέλεσμα είναι μια "Καλλιθέα". Τίτλος του νέου του δίσκου αλλά και της νέας του επιτυχημένης παράστασης, που έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όπου κι αν παρουσιάστηκε.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει για μία και μοναδική βραδιά την "Καλλιθέα" στο Club του Μύλου. Ο Φοίβος, με τη γνωστή "ενδόξως μπάσταρδη" μουσική παρέα του, θα παρουσιάσει ζωντανά όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο "Καλλιθέα", αλλά και αγαπημένα τραγούδια απ' όλη την δισκογραφία του. Με ηλεκτρισμό και αγωνία θα δημιουργήσουν ένα μικρό προάστιο του '80 στη σκηνή και μετά θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν απ’ αυτό.

Με μια μικρή γιορτή που θα μας φτάσει μέχρι εδώ. Η "Καλλιθέα", που κυκλοφορεί από την Inner Ear, αποτελείται από 11 τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στο πατρικό του Φοίβου, στο γνωστό προάστιο που -όπως όλα γύρω- δείχνει καθημερινά ν' αλλάζει θέση.

Οι πρωταγωνιστές της έχουν αναφορές στη δεκαετία του '80, αλλά η "Καλλιθέα" δεν είναι ένας δίσκος νοσταλγικός. Για την ακρίβεια, φοβάται ιδιαίτερα μη μας φάει το παρελθόν μας. Κι έτσι αποφασίζει να το δει κατάματα, σαν κάτι που απλώς γέννησε το σήμερα. Κι ύστερα να κλείσει πίσω του την πόρτα και να πάει κάπου αλλού.

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO

INFO
Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081

Εισιτήριο θεάματος: 12€, Προπώληση: 10€
Σημεία Προπώλησης: Σάρωθρον - Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), Stereodisc, Harry's Spot (Σβώλου)

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.