Πιο πρόσφατα

17/5/16

5ο Los Almiros Festival με V.I.C., Rumjacks, Baildsa, Lionize κ.α.

5th Los Almiros Festival

Το 5ο φεστιβάλ του Los Almiros Rock Radio είναι εδώ. Την Παρασκευή και το Σάββατο, 5 και 6 Αυγούστου, το δάσος Κουρί στον Αλμυρό Βόλου θα φιλοξενήσει το πλέον ανερχόμενο φεστιβάλ του καλοκαιριού και ένα από τα κορυφαία γεγονότα της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας. Πιστό στις βασικές του αρχές της αυτοοργάνωσης και της αυτοδιαχείρισης, χωρίς χορηγούς και με ελεύθερη είσοδο, το Los Almiros Festival αποτελεί μια μουσική γιορτή για όλα τα γούστα και για όλο τον κόσμο.

Το φετινό line up, με δυνατά σχήματα της εγχώριας αλλά και της διεθνούς σκηνής, φιλοδοξεί να καλύψει όλες τις μουσικές απαιτήσεις και προτιμήσεις. Την πρώτη μέρα στη σκηνή του Los Almiros Festival θα εμφανιστούν κατά σειρά: οι psych rockers Birthday Kicks από τη Λάρισα, οι Godsleep, ένα από τα ελπιδοφόρα ονόματα της ανθίζουσας heavy - stoner σκηνής, οι Lionize, ερχόμενοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ως ένα ήδη καυτό όνομα, η μπάντα φαινόμενο στα ελληνικά μουσικά δρώμενα των τελευταίων χρόνων Villagers of Ioannina City (VIC) και οι Truckfighters, το περιβόητο εκρηκτικό rock trio από τη Σουηδία.

Η δεύτερη μέρα αναμένεται το ίδιο δυνατή με τους Χατζηφραγκέτα να πλημμυρίζουν από νωρίς με την τρέλα τους το δάσος. Στη συνέχεια οι Fundracar και oι Baildsa θα ξεσηκώσουν το Los Almiros Festival με τους rock-reggae-balkan-punk ρυθμούς τους, ενώ οι ψυχεδελικοί Flying Eyes από τη Βαλτιμόρη της Αμερικής θα παρασύρουν το κοινό στα ιδιαίτερα μουσικά trip τους.

Το 5ο Los Almiros Festival θα κλείσει πανηγυρικά με τους μοναδικούς Rumjacks από την Αυστραλία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να παρουσιάζουν το ανεπανάληπτο celtic punk show τους.

Εκτός από το main stage, τα μεσημέρια θα λειτουργήσει και το lake stage, στο νησάκι της λίμνης του δάσους, με τον street punk rocker Ξενοφών Ραζή και τον One man band "The bad slide stam" να ξεκινούν από νωρίς τη μουσική δραστηριότητα.

Πέρα από τα μουσικά δρώμενα, το δάσος Κουρί προσφέρεται για δραστηριότητες όπως πεζοπορίες ή διαδρομές με ποδήλατο, ενώ θα υπάρχει και η αγορά με bazaar βινυλίων, χειροποίητων κοσμημάτων, βιολογικών προϊόντων κ.α. Η διαμονή στο Los Almiros Festival γίνεται με ελεύθερο camping στο χώρο του οποίου υπάρχουν τουαλέτες, ντουζ, μίνι μάρκετ και πάρκινγκ.

Τέλος, για την κάλυψη των εξόδων του φεστιβάλ θα λειτουργούν αυτοδιαχειριζόμενα μπαρ καθ' όλη τη διάρκεια των συναυλιών.

Το 5ο Los Almiros Festival έρχεται να προσφέρει ένα αξέχαστο μουσικό (και όχι μόνο) διήμερο. Είστε όλοι καλεσμένοι!


5th Los Almiros Festival

5 & 6 of August 2016
Kouri Forest, Almiros Volou

Free Entrance, Free Camping

Day One
Main Stage
Truckfighters
VIC
Lionize
Godsleep
Birthday Kicks


Lake Stage
T.B.A.

Day Two
Main Stage
The Rumjacks
The Flying Eyes
Baildsa
Fundracar
Χατζηφραγκέτα

Lake Stage
Ξενοφών Ραζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.