Πιο πρόσφατα

4/5/16

Το "Φεστιβάλ των φεστιβάλ" είναι γεγονός

Πριν μερικές εβδομάδες είχε δει το φως της δημοσιότητας μέσω των Los Angeles Times ένα project το οποίο δούλευαν οι διοργανωτές του Coachella και ήθελε μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα στην ιστορία της ροκ να μοιράζονται την ίδια σκηνή.

Η ίδια διοργανώτρια αρχή επισημοποίησε τη δημιουργία αυτού του project και το όνομα αυτού Desert Trip Festival, το οποίο θα λάβει χώρα στην ίδια περιοχή, το Indio της California, από τις 7 έως της 9 του ερχόμενου Οκτώβρη. Τα ονόματα που θα συμμετάσχουν είναι ο Bob Dylan, οι Rolling Stones, ο Paul McCartney, ο Neil Young, ο Roger Waters και οι Who.

Συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα θα εμφανιστούν οι Rolling Stones και ο Bob Dylan, τη δεύτερη ο Paul McCartney και ο Neil Young μαζί με τους Promise of the Real και αυλαία θα ρίξουν Roger Waters και The Who.

Τα εισιτήρια όπως θα περιμέναμε δεν είναι για το... minimum wage, με τα τριήμερα να κοστίζουν από 399 έως 1600 δολλάρια (περίπου 347 έως 1400 ευρώ), ενώ τα μονοήμερα εισιτήρια είναι στα 199 δολλάρια (περίπου 173 ευρώ). Ευκαιρία να φτιάξετε κι έναν ξεχωριστό κουμπαρά.

Η προπώληση ξεκινά στις 9 Μαΐου, ενώ λόγω του αναμενόμενα μεγαλύτερου σε ηλικία κοινού, ο χώρος θα διαμορφωθεί με θέσεις καθήμενων. Δείτε και το σχετικό σχεδιάγραμμα:

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.