Πιο πρόσφατα

1/9/16

Οι Χατ Τρικ επιστρέφουν στην Αθήνα

ΧΑΤ ΤΡΙΚ


ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
special guests: Bad Luck

Τιμή εισιτηρίου: τα πρώτα 100 εισιτήρια 6 ευρώ, τιμή προπώλησης 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρώ
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven spots, Reload, Syd Records (Πρωτογένους 11, Ψυρρή)

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου το καταραμένο τρίο θα ροκάρει το Gagarin όπως μόνο αυτό ξέρει και μπορεί, για πάνω από δυόμιση ώρες. Έχοντας ήδη έξι ανεξάρτητες παραγωγές ("Πανκ ροκ για δύσκολες ώρες" 2007, "Σκούρα τα πράγματα" 2008, "Salonica rock city" 2010, "Μουσική του διαβόλου" 2012, "Punk rock 2013" 2013, "14" 2014) και δυο νέους δίσκους στα σκαριά, η πιο εργατική μπάντα κατηφορίζει στην Αθήνα.

Δέστε τα κορδόνια σας και ισιώστε τις τιράντες σας.

Bad Luck
"Ταξίδι που αρχίζεις δίχως χάρτη..." Οι Bad Luck ξεκίνησαν το δικό τους ταξίδι από την Αθήνα με έναν συνοδοιπόρο απ' την Πάτρα στα drums, έχοντας στις αποσκευές τους όρεξη και τρέλα για μουσική. Έχουν την τωρινή σύνθεσή τους απ’ το 2013 δηλώνοντας οπαδοί του πανκ ροκ, καθώς υποστηρίζουν πως το πανκ ροκ σημαίνει "αλήθεια". Το χειμώνα του 2016 μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Η κόλαση που κρύβω", έναν δίσκο με 5 ελληνόφωνα και 3 αγγλόφωνα κομμάτια που και θα παρουσιαστεί στο live.

Οι Bad Luck τραγουδάνε για κοινωνικά προβλήματα, αναζητούν τους δικούς τους σύγχρονους ήρωες των πόλεων και δηλώνουν πως η φωτιά που ζει μέσα στον καθένα μας είναι ικανή να κάψει τα χάρτινα παλάτια που υπάρχουν γύρω μας. Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με σημαντικά ονόματα της εγχώριας πανκ ροκ σκηνής και πλέον η τετραμελής μπάντα πατάει δυνατά στα πόδια της και ετοιμάζεται για νέες δημιουργίες και περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.