Πιο πρόσφατα

15/9/16

Κακό Συναπάντημα live στο Eightball

KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ (FULL BAND)


8Ball Club Thessaloniki
Είσοδος: 5 euro
Έναρξη: 22:00

Το πρώτο Full-Set Live της Reggae-Dub μπάντας Κακό Συναπάντημα για το Φθινόπωρο του 2016 είναι γεγονός.

Έχοντας κλείσει 15 χρόνια παρουσίας, μετρώντας 4 κυκλοφορίες και 3 side-project, γιορτάζουν την ίδρυση του label Encounter Tapes με μία συλλεκτική κασέτα του πρώτου δίσκου τους ως reggae μπάντα.

H κασέτα θα περιλαμβάνει τα πλέον πιο γνωστά τους κομμάτια που είχαν επισήμως κυκλοφορήσει το 2008 ανεξάρτητα (Σενα κόσμο, Μεγάλο Αφεντικό, Sounds of the people, Δούλος του χρήματος, Που πας, Απαγορεύεσαι, Positive, Σανό, Μπανανιά, Public cage-κατανάλωση). Η 8μελής μπάντα θα σας ταξιδέψει και με κομμάτια από τα cd: Children, Pressureality, ενώ δεν θα λείπουν κομμάτια και από το project Babylon //Reggae Against The Machine.

Ο βετεράνος dj και ραδιοφωνικός παραγωγός της reggae Dimitris Takisjahroots Iatropoulos από την εκπομπή "Reggae Tour Ektos Zonis" θα βρίσκεται εκεί για ένα σωστό ζέσταμα και after party για όσους αντέξουν!

Στα παρακάτω επίσημα links μπορείτε να ακούσετε όλη την δισκογραφία και να δείτε videos:
BandCamp
YouTube

Η στήριξη όσων παρακολουθούν τους Κακό Συναπάντημα είναι απαραίτητη όχι μόνο στο θέμα της εισόδου, αλλά και στα mech (tshirts, cd) και φυσικά της κασέτας που διατίθεται σε 50 αντίτυπα. Oι ανεξάρτητες κινήσεις που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια χρειάζονται το κατάλληλο feedback για να μπορέσει να συνεχιστεί η δράση τους και τα επόμενα χρόνια.

Τα project Insightwards, The Taleporians, Babylon/Reggae against the machine έχουν σχεδόν εξαντληθεί και θα υπάρχουν σε περιορισμένα αντίτυπα για όσους δεν πρόλαβαν να τα πάρουν. Μείνετε συντονισμένοι στο Kako Synapantima καθώς θα ανακοινωθούν τρόποι που μπορείτε όσοι δεν έρθετε στο live να κάνετε prepay της κασέτας η οποία μπορεί να εξαντληθεί πριν την συναυλία.

Το pre-release party θα γίνει στο Μικρού Μήκους, 20 Σεπτέμβρη στις 19:00 με μια ακόμα κυκλοφορία από την Encounter Tapes που ακούει στο όνομα Time Lost.

Ραντεβού στο 8BALL - Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.