Πιο πρόσφατα

8/9/16

Λουδίας live στον Κήπο του Μύλου

ΛΟΥΔΙΑΣ


Κήπος του Μύλου
Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Οι Λουδίας είναι μια μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, που παίζει ελληνόφωνο ροκ, ως συνέχεια της "άφθαρτης δημοτικής μουσικής". Ξεκίνησε τη διαδρομή της στα μέσα της δεκαετίας του '90 και η πρώτη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε από την LEGEND το 2000,όπου το τραγούδι "Tα Λιπάσματα" έκανε εντύπωση και ακούγεται μέχρι σήμερα στα ραδιόφωνα.

Το 2004 κυκλοφόρησε από την OLON MUSIC η δεύτερη δουλειά με τίτλο "Oι σαλαμάνδρες δε χορεύουν σέϊκ" όπου αμέσως ξεχώρισε το τραγούδι "Ο ρουφιάνος". Οι Λουδίας έχουν κατά βάση κοινωνικό-πολιτικό στίχο με έντονη σατυρική διάθεση. Στα τέλη του 2008 ήρθε ο καιρός να κυκλοφορήσει το 3ο cd με τίτλο "Εντεχνίλα".

Μετά την αποχώρηση του drummer Δ. Κοκκονίδη (Onirama) και του κιθαρίστα Γ. Γκουγκουρέλα, ανανεωμένοι και με την ανεξάρτητη εταιρεία TECH KILLA RECORDS,ήρθαν να ξαναταράξουν τα νερά της -κατά τα άλλα- ήσυχης ελληνικής μουσικής καθημερινότητας. Με το τραγούδι "Ο χρόνος (Αούα)" συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης '08. Η μπάντα, ετοιμάζει την 4η δισκογραφική δουλειά ώστε να διαιωνίσουνε τον "μύθο" τους... ηχογραφώ άρα υπάρχω.

Τους Λουδίας αποτελούν οι
Βιολιστής Παναγιώτης - κιθάρα φωνή
Λαόπουλος Φίλης - κιθάρα
Kάκκος Δημήτρης- μπάσο
Τοκατλίδης Χρήστος - τύμπανα
Παρασκευας Πέτρος - κιθάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.