Πιο πρόσφατα

27/9/16

Νέο κομμάτι από τους Metallica (video)

Λιγότερο από δυο μήνες απομένουν για τη μεγάλη επιστροφή των Metallica, με ένα άλμπουμ που -προς το παρόν τουλάχιστον- θυμίζει τους... παλιούς καλούς Metallica. Μετά το Hardwired, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα single, συνοδευόμενο από το επίσημο video clip του.

Πρόκειται για το κομμάτι με τον... ιδιαίτερο τίτλο Moth into Flame, το οποίο ακούτε και βλέπετε το βίντεο παρακάτω, ενώ μπορείτε να το ακούσετε και μέσω Spotify. Θυμίζουμε ότι το Hardwired... To Self Destruct κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια σε διπλό CD και στην deluxe έκδοση ένα ακόμη με διασκευές και live εκτελέσεις.

Ακούστε το κομμάτι εδώ:


Πέραν αυτού, οι Metallica αποκάλυψαν σε χθεσινή συνέντευξη τους στα στούντιο του SiriusXM στη Νέα Υόρκη ότι ένα από τα κομμάτια του δίσκου, το Murder One συγκεκριμένα, θα είναι αφιερωμένο στον Lemmy. Για την ακρίβεια, οι στίχοι του τραγουδιού είναι τίτλοι τραγουδιών των Motörhead, και ναι, ανυπομονούμε κι εμείς να το ακούσουμε.

"Άφοβος και πάντα ο εαυτός του. Μέχρι την τελευταία του πνοή. Ότι κι αν κάνεις, δεν γίνεται να μην εμπνευστείς από κάτι τέτοιο" δήλωσε σχετικά ο James Hetfield, με τον Lars Ulrich να προσθέτει: "Όποτε κι αν παίζαμε στο Λος Άντζελες θα ερχόταν, το ίδιο και εμείς με τους Motörhead. Πάντα θα τον θυμάμαι".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.