Πιο πρόσφατα

18/10/16

Λάργκο - Λάμδα - Β. Πετρίδης & Γκαϊλέ στο Eightball

Η προσπάθεια να παρουσιάσουν σε κοινό τόπο το έργο τους Λάμδα, Λάργκο και Βασίλης Πετρίδης με τους Γκαϊλέ ξεκίνησε σχεδόν σαν ανάγκη. Η αρχή για μια εποχή με συναυλίες νέων, ελπιδοφόρων, μουσικών σχημάτων της ελληνικής σκηνής. Κοινό και μουσικοί θα απολαύσουν αυτήν την σπάνια σύμπραξη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην σκηνή του Eightall στις 21:00.

Λίγα λόγια:

Οι ΛΑΡΓΚΟ είναι ένα σχήμα που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος με επιρροές από την παράδοση. Ένα κράμα ροκ μουσικής με ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιωμένο από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν. Ακούστε εδώ.

Οι ΛΑΜΔΑ (Αθήνα) έχοντας ετερόκλητες μουσικές καταβολές, θέτουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος να μην τις «παντρέψουν» επιδεικτικά, αλλά να αναζητήσουν ένα σημείο που όλες αυτές οι μουσικές πολύ απλά θα συνυπάρχουν. Ακούστε εδώ.

O Βασίλης Πετρίδης συνηχεί, κυρίως, με τους Γκαϊλέ. Μια μουσική φιλία που τραβάει τον σύγχρονο ήχο προς τα πίσω. Μια ένωση του ηλεκτρισμού με ό,τι μάθαμε απ' την παράδοση και το ρεμπέτικο. Ακούστε εδώ.

Eightball Live Stage
Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 21:00
Είσοδος: 4€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.