Πιο πρόσφατα

18/10/16

Πράσσειν Άλογα - Troubleman - So Dizzy live στο Eightball

Την Παρασκευή στις 21 του Οκτώβρη, τα φώτα του stage στο Eightball ανάβουν και αποκαλύπτουν μερικές από τις πιο σημαντικές "μούρες" της rock σκηνής της πόλης.

Οι Πράσσειν Άλογα που συμπληρώνουν σχεδόν μια εικοσαετία από την κυκλοφορία του πρώτου τους album, ("Βασίσου Πάνω Σου"), έρχονται ορεξάτοι να σου θυμίσουν τα παλιά και να σε "τριγκάρουν" με τα πιο πρόσφατα κομμάτια τους, μέχρι και την "αγγλόφωνη περίοδο" της συνεργασίας τους με τον Paul Di' Anno. Πέντε επίσημες κυκλοφορίες και δύο ανεπίσημες είναι τα διαπιστευτήριά τους με τα οποία έχουν χαράξει την δική τους διαδρομή από τα Λαδάδικα σε όλα σχεδόν τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Οι Troubleman, είναι μια νέα αρχή - νέα μπάντα, που απαρτίζεται από γνωστές και μη εξαιρεταίες φυσιογνωμίες της rock σκηνής της πόλης. Το All Star line up της μπάντας αποτελείται από τους Kelly Blake (Jailcat) - Vox, Athan Lyssa Kazakis (Redrum, ex-Sarissa) - Guitar, Alex Kidd (Redrum, Shock Absorber) - Bass, Thanos Serkertzis (Redrum, Deceptor) - Drums. Η μπάντα ανεβάζει τα standarts πολύ ψηλά κι έρχεται να το αποδείξει ακόμα μια φορά, μετά τον περασμένο Ιούλιο, (αυτήν τη φορά και με δικό της υλικό), όταν ανάγκασε τον πολύπειρο ιδιοκτήτη του οκτάμπαλου να τους ξαναφωνάξει.

Last but not least, έρχεται ένα τρίο ψυχικά ανισόρροπων, (όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομά τους So Dizzy), οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι εδώ και μερικά χρόνια στα clubs της πόλης. Η μουσική τους είναι ένα ωμό, ακατέργαστο και άμεσα διασκεδαστικό 70's rock, που σε πιάνει από το λαιμό από την πρώτη νότα. Πρόσφατα ηχογράφησαν το πρώτο album (Your Skin), στο οποίο υπάρχουν όλα τα συστατικά που συνθέτουν μια παραγωγή βρώμικη σαν πιτόγυρο, από αυτές που πολλοί από εμάς λατρεύουμε να ακούμε. Το line up είναι ο Dr Spyros Lyras- Bass, Vox, o Johnie Oklaliotis- Guitars και ο Alex Athan- Drums.

Eightball Live Stage
Πίνδου 1, Λαδάδικα
Είσοδος: 5€
Πόρτες: 20.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.