Πιο πρόσφατα

7/12/16

Κατερίνα Μακαβού live στο Γυάλινο Up Stage

Κατερίνα Μακαβού


Γυάλινο Up Stage
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Η Κατερίνα Μακαβού, ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις της, με πρώτο σταθμό το Γυάλινο UpStage. Ενόψει της ετοιμασίας του καινούργιου της album, μας παρουσιάζει δείγμα της νέας της δουλειάς, τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους της, καθώς και διασκευές σε αγαπημένους της τραγουδοποιούς κάνοντας ένα πέρασμα από τον Δήμο Μούτση και την Αρλέτα, μέχρι τους Stranglers και την Annie Lennox.

Μαζί της οι:
Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα
Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο
Νίκος Παπαβρανούσης: Τύμπανα

Τιμές: 10€ με μπύρα ή κρασί
12€ με ποτό

Προπώληση εισιτηρίων:
Viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, IANOS, Reload & Media Markt

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315600
Official Site

Η Κατερίνα Μακαβού είναι τραγουδίστρια, μουσικός και τραγουδοποιός. Δισκογραφικά έχει στο ενεργητικό της δύο προσωπικούς δίσκους. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Jazz Φωνητικής του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών Jazz Harmony και Jazz Vocals.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με την Αμερικανίδα Soprano Heather Heliger, και μαθήματα ορθοφωνίας και σκηνικής παρουσίας με την σκηνοθέτιδα και καθηγήτρια του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Θράκης, Σοφία Καρακάτζα. Με τον Ισπανό σκηνογράφο Alfonso Calderon Morcilo έχει κάνει ένα κύκλο σεμιναρίων Θεατρικής Παιδείας και Κινησιολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.