Πιο πρόσφατα

15/1/17

1000Mods @ Principal Club Theater, 14/1/2017

Οι 1000Mods έπαιξαν χθες 14 Ιανουαρίου στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη και ο Summer Rain ήταν εκεί φυσικά! Με stoner όπως πάντα διάθεση αλλά και αρκετή δόση ψυχεδέλειας.

Οι 1000Mods κυριολεκτικά ταρακούνησαν τον κατάμεστο από κόσμο χώρο ξεκινώντας δυναμικά με την κομματάρα από το καινούργιο τους άλμπουμ Repeated Exposure To..., Above 179.

Το Principal Club γέμισε με κόσμο μικρότερης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας. Σε κάθε χτύπο του μπάσου ένιωθες το σώμα σου να δονείται. Ιδιαίτερα στο Loose αλλά και στο Vidage έβλεπες παντού χέρια και κεφάλια να κουνιούνται στους ρυθμούς των τραγουδιών.


Δυνατός ήχος, ροκ και stoner διάθεση, συνεχές χειροκρότημα και σφυρίγματα, καπνός και πολύχρωμα φώτα παντού. Από νωρίς ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και το κοινό ανυπομονούσε να εμφανιστεί η μπάντα.



Αμέσως μετά το Vidage, έφυγαν για λίγο από την σκηνή και επέστρεψαν μετά από μερικά λεπτά με το encore για να μας αποτελειώσουν.


Tη συναυλία άνοιξαν οι Wish Upon a Star με πιο punk διάθεση, παράταιροι αλλά κατάλληλο ζέσταμα για όσα ακολούθησαν και οι Bend for Εleven οι οποίοι έδωσαν το δικό τους μουσικό ροκ χαρακτήρα, σε μια βραδιά για την αγγλόφωνη μουσική σκηνή που θα θυμόμαστε για καιρό.


Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες της συναυλίας εδώ.

Κείμενο: Καρολίνα Τσουκαλά
Φωτογραφίες: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.