Πιο πρόσφατα

24/1/17

Deaf Radio - παρουσίαση δίσκου στο Six D.O.G.S.

Deaf Radio Live
"Alarm" LP Presentation

w/ Devamp Javu

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου οι Deaf Radio εμφανίζονται στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν ζωντανά το εκρηκτικό "Alarm".

Οι Deaf Radio είναι ένα αμιγώς κιθαριστικό ροκ σχήμα, που φτιάχνει μουσική με την παρούσα σύνθεση από το 2015. Μετά από τρία singles, ένα εθιστικό video clip για το κομμάτι "Anytime" και πολυάριθμες εμφανίσεις σε σημαντικά εγχώρια φεστιβάλ (Fugarock Festival, Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ κ.ά) πλάι σε ονόματα όπως οι 1000mods και οι Nightstalker, κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο δισκογραφικό τους ντεμπούτο "Alarm", που από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του έκανε μεγάλο buzz τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Βαριά κιθαριστικά riffs και ογκώδη τύμπανα συνδυάζονται με χαρακτηριστικές φωνητικές μελωδίες, δημιουργώντας μια εκρηκτική και άλλοτε σκοτεινή-σχεδόν παγανιστική ατμόσφαιρα. Ηχογραφημένο την άνοιξη του 2016 στα Sonic Playground και Dudu Loft Studios με την βοήθεια των Ηρακλή Βλαχάκη, Νίκου Τριανταφύλλου και Μάριου Νάρη, το "Alarm" κατακλύζεται από υπαρξιακές -ενίοτε δυστοπικές σκέψεις φέρνοντας στην επιφάνεια τις εσωτερικές ανησυχίες των Deaf Radio.

Facebook
BandCamp
SoundCloud
Instagram

Για το "Alarm" έγραψαν:

"Οι Deaf Radio εκκινούν από την παραμικρή ιδέα, το ελάχιστο δυνατό σπέρμα δημιουργίας και το χτίζουν με πειθαρχημένα ντεσιμπέλ, του δίνουν όγκο και υπόσταση, το παραδίδουν τεράστιο και υποβλητικό, χωρίς πουθενά να νιώθει ο ακροατής τους ότι προσπαθούν να τον ξεγελάσουν".
Μ. Φράγκος - Jumping Fish

"Το Alarm περιέχει εννιά κιθαριστικά tracks με super-catchy riffs, καταιγιστικά τύμπανα, ογκώδες μπάσο και καθαρά φωνητικά που εξυπηρετούν τον αρχικό στόχο του άλμπουμ".
Κ. Καραμιχάλης - Polaroid Android

"Ψυχεδελικός ήχος με το μπάσο όμορφα στρωμένο, σε συνδυασμό με τα αισθησιακά και μεταρσιωτικά φωνητικά, τοποθετημένα άψογα στην ψυχασθένεια της μελωδίας".
Χ. Σούκη - Rockinathens

"Πράγματι, αυτό το άλμπουμ είναι μια διαδρομή χωρίς επιστροφή σε έναν jaw-on-the-floor, να μας πέσουν τα σαγόνια δηλαδή, ενθουσιασμό"
Λ. Παπαευθυμίου - Summer Rain Radio (δες ολόκληρη την κριτική εδώ)

Devamp javu είναι η ηχητική προβολή του συλλογικού υποσυνείδητου τεσσάρων νεαρών θορυβοποιών.

Κωνσταντίνος Κωνιός (Φωνητικά, Κιθάρα)
Χρήστος Μπεκίρης (Φωνητικά, Κιθάρα)
Χρήστος Μηταράς (Μπάσο)
Κώστας Στεργίου (Τύμπανα)

Facebook

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι Αθήνα
Tel: +30 210 3210510
Website

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.