Πιο πρόσφατα

27/1/17

Νέο single από τους Δραμαμίνη (video)

Οι Δραμαμίνη, αργά αλλά σταθερά όπως πάντα, ετοιμάζουν το καινούριο τους άλμπουμ. Το καλοκαίρι ακούσαμε από αυτούς το Rio De Janeiro, εμπνευσμένο από την κοινωνικοπολιτική κατάσταση στη Βραζιλία χώρα που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τώρα ήρθε η ώρα για το κομμάτι Όταν Δίπλα Μου Δεν Ήταν Κανείς, για το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα και video clip. Οι στίχοι είναι του Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ η μουσική φέρει την υπογραφή και του έτερου ιθύνοντος νου του συγκροτήματος, Χάρη Μιχαηλίδη, το ίδιο και η σκηνοθεσία του video clip.

Στην ηχογράφηση συμμετέχουν οι μόνιμοι συνεργάτες τους, Αλέκος Κούρτης στα τύμπανα, Κώστας Γιαννίρης στο μπάσο, Αλέκος Βουλγαράκης στην ηλεκτρική κιθάρα και Στέφανος Δανιηλίδης στο πιάνο. Τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν στο studio Νήπιο, με ηχολήπτη τον Θοδωρή Κοντάκο. Το μπάσο ηχογραφήθηκε στο στούντιο Γριές, με ηχολήπτη τον Κώστα Γιαννίρη. Το πιάνο ηχογραφήθηκε στο στούντιο Unison Home με ηχολήπτη τον Στέφανο Δανιηλίδη. Τα υπόλοιπα όργανα ηχογραφήθηκαν στο στούντιο Stereo, με ηχολήπτη τον Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη. Εκεί έγινε η μίξη και το mastering.

Το κομμάτι κυκλοφορεί μέσω της Minos - EMI.

Άκουσε το εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.