Πιο πρόσφατα

14/2/17

Οι Clutch ετοιμάζουν νέο άλμπουμ και το δικό τους φεστιβάλ

Πόσες μαζεμένες ανακοινώσεις μπορεί να αντέξει ένας φαν των Clutch; Μάλλον το συγκρότημα είπε να δοκιμάσει τις αντοχές των φίλων του, κάνοντας μια... τριπλή ανακοίνωση, μέσω δηλώσεων του frontman της μπάντας, Neil Fallon.

Συγκεκριμένα, μάθαμε ότι η παγκόσμια Psychic Warfare Tour συνεχίζεται και το Μάιο, στις ΗΠΑ, μαζί με τους Lucero και The Sword. Μάθαμε ότι στις 20 Μαΐου, στο Shiley Acres του Inwood (West Virginia) οι Clutch θα στήσουν το ολόδικο τους φεστιβάλ, Earth Rocker Festival -προφανώς βαφτισμένο από τον ομώνυμο δίσκο του 2013. Μάθαμε ακόμα, ότι είναι στο στάδιο του γραψίματος για το νέο τους άλμπουμ, του διαδόχου του Psychic Warfare. Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα.

Σε ό,τι αφορά το δίσκο, ο Neil Fallon δήλωσε πως "Τώρα χαλαρώνουμε και αρχίζουμε να σκαρώνουμε μερικά riffs για τον επόμενο δίσκο. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε να ηχογραφούμε το LP μέχρι το τέλος του χρόνου. [...] Προς το παρόν, πάντως, είμαστε στην αρχική φάση της σύνθεσης και έχουμε ήδη περίσσευμα ιδεών".

Για το φεστιβάλ, έγινε γνωστή η ημερομηνία που αναφέρεται και πιο πάνω, καθώς και το ότι θα είναι η τελευταία -σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής γνωρίζουμε- στάση της αμερικανικής περιοδείας του συγκροτήματος. Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια αναφορά στο ενδεχόμενο line up, ξέρουμε όμως ότι την επιλογή θα κάνουν οι ίδιοι οι Clutch, όποτε, θα είναι μάλλον "δυνατό". Όπως αναφέρει ο Neil Fallon: "Σκοπός μας είναι να έχουμε μια πολυποίκιλη συναυλία. Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, το Earth Rocker θα γίνει συνεχίσει σαν ετήσιο event".

Θυμήσου εδώ τη συνέντευξη των Clutch στο 3pointmagazine.gr, λίγο πριν τη συναυλία τους στο Gazi Music Hall το καλοκαίρι του 2016.

Δες την ανακοίνωση αυτούσια, καθώς και τις επόμενες στάσεις τις Psychic Warfare Tour:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.