Πιο πρόσφατα

31/3/17

Νέο κομμάτι από τους Anathema (video)

Στις 9 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Anathema, με τίτλο The Optimist, και το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single μέσα από το δίσκο.

Το κομμάτι έχει τον τίτλο Springfield και όπως αναφέρει ο κιθαρίστας της μπάντας, Danny Cavanagh, δεν είναι και τόσο καινούριο, αφού το έχουν ήδη παίξει live από το Νοέμβριο στην κοινή τους συναυλία με τους Opeth στο Wembley.

"Σας παρουσιάζουμε το κομμάτι 'Springfield', είναι το τραγούδι με το οποίο κλείσαμε την αξέχαστη συναυλία μας στο Wembley με τους Opeth και μοιάζει να είναι ένα τραγούδι που συντέθηκε χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Έγινε από μόνο του. Πρόκειται για ένα μέρος της αφήγησης του άλμπουμ 'The Optimist', μιας αφήγησης που ξεκινάει εκεί που σταμάτησε το 'A Fine Day To Exit'. Ο δίσκος είναι ένα ταξίδι. Τα τραγούδια είναι αμφίσημα. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να τα εκλάβεις. Ερμηνεύστε το όπως θέλετε" σημειώνει στην παρουσίαση του κομματιού μέσω του Facebook της μπάντας ο Cavanagh.

Οι Anathema θυμίζουμε πως θα εμφανιστούν στο φετινό Rockwave μαζί με τους Paradise Lost, Flogging Molly και Epica, με τους Gojira και headliners τους Evanescence.

Ακούστε το κομμάτι εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.