Πιο πρόσφατα

10/3/17

Nightstalker @ Eightball, 4/3/2017

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 οι Nightstalker έδωσαν ένα δυνατό live στο Eighball, στο καθιερωμένο ανοιξιάτικο ραντεβού τους με το κοινό τους στη Θεσσαλονίκη, και δύο εξίσου δυνατά support bands να ανοίγουν τη συναυλία. Ο Summer Rain ήταν φυσικά εκεί για να σας μεταφέρει λίγη από την τρέλα που έζησαν όσοι παρευρέθηκαν σε αυτό το live.
Λίγο μετά τις 9 εμφανίστηκαν στη σκηνή οι Walking Stones Giants, στη θέση των Kalamata οι οποίοι άλλαξαν τις ημερομηνίες όλων των εμφανίσεων τους στη χώρα μας. Οι Walking Stone Giants μας παρουσίασαν ένα stoner και πιο metal σε σημεία ταξίδι και αμέσως μετά οι Emgargo, η μαθητική τετράδα που δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις επιδόσεις της, μας ξεσήκωσαν με τους instrumental και περισσότερο ψυχεδελικούς ήχους τους, ένα δυνατό ζέσταμα για όσα ακολούθησαν.


Σε ένα από νωρίς ασφυκτικά γεμάτο Eightball εμφανίστηκαν οι Νighstalker και μας ξεσήκωσαν με πρόσφατες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες τους, όπως το Zombie Hour από το καινούργιο τους άλμπουμ As above, So below, ενώ ακούσαμε και κομμάτια όπως το Line, που δεν ακούμε συχνά, το Go Get Some, το Dead Rock Commandos, το Superfreak κ.α. Παρ' όλα αυτά ίσως περιμέναμε να ακούσουμε περισσότερα νέα τους κομμάτια αν σκεφτεί κανείς ότι οι Nightstalker κάνουν αυτήν την περιοδεία για την προώθηση του καινούριου άλμπουμ.



Όπως σχεδόν σε κάθε live τους έτσι και το Σάββατο έκλεισαν τη συναυλία παίζοντας στο encore το Children of the Sun, ολοκληρώνοντας αρκετά νωρίς την εμφάνιση τους, γύρω στις 12.30, επιλέγοντας ένα μικρό set απ' ότι φαίνεται γι αυτές τις συναυλίες. Μικρό set, που δεν τους εμπόδισε όμως να έχουν την τρομερή τους ενέργεια που τους κάνει να ξεχωρίζουν στη σκηνή, και τα... ψυχοτελετουργικά τεχνάσματα του Αργύρη, που ορίζουν, με το δικό τους τρόπο, τη μοναδική συναυλιακή ταυτότητα των Nightstalker.


Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες της συναυλίας εδώ.

Κείμενο: Καρολίνα Τσουκαλά
Φωτογραφίες: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.