Πιο πρόσφατα

7/4/17

Νέο single από τους Flogging Molly (video)

Μόλις πριν λίγες ώρες σας ενημερώσαμε για την ανακοίνωση των Flogging Molly, σχετικά με τις λεπτομέρειες και την έναρξη των προπαραγγελιών για το νέο τους άλμπουμ, Life is Good.

Το συγκρότημα από το Λος Άντζελες έδωσε πλέον στη δημοσιότητα και το πρώτο single, το κομμάτι Reptiles (We Woke Up), που συνοδεύεται και από ένα lyric video που έχει ανέβει στον επίσημο λογαριασμό των Flogging Molly σε YouTube και Facebook.

Το Reptiles αποτελεί ουσιαστικά το δεύτερο single του δίσκου, μιας και έχει ήδη κυκλοφορήσει μια "πρώιμη" single έκδοση του κομματιού The Hand of John L. Sullivan. Τα δύο αυτά κομμάτια μάλιστα περιλαμβάνονται στην "προσφορά" της μπάντας για όσους προπαραγγείλουν το άλμπουμ, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να τα κατεβάσουν δωρεάν μέσω iTunes και Amazon.

Οι Flogging Molly επιστρέφουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για να εμφανιστούν στην 3η ημέρα του Rockwave στις 2 Ιουλίου, μαζί με τους Epica, με τους Anathema, Paradise Lost, και "μεγάλα ονόματα" τους Gojira και τους Evanescence.

Ακούστε το κομμάτι εδώ:


Ακούστε εδώ τη single version του The Hand of John L. Sullivan:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.