Πιο πρόσφατα

6/4/17

InnerWish & Bazooka στο Rockwave

Όπως μας είχε προϊδεάσει η διοργάνωση του Rockwave, σήμερα έγιναν και οι πρώτες ανακοινώσεις για την 30η Ιουνίου, την τρίτη (1η) ημέρα του φεστιβάλ που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες και θα συμμετέχουν αμιγώς ονόματα από την ελληνική σκηνή.

Το πρώτο όνομα λοιπόν που ανακοινώθηκε πριν λίγο, είναι οι Αθηναίοι metallers InnerWish. Το συγκρότημα που μετρά πλέον περισσότερο από δυο δεκαετίες ζωής, με μεγάλες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και νέο δίσκο που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Ακόμη, όπως μόλις ανακοινώθηκε, την ίδια ημέρα στη σκηνή του TerraVibe θα ανέβουν και οι Bazooka, οι Αθηναίοι psych punk rockers που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά δραστήριοι σε συναυλιακό και όχι μόνο επίπεδο.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο δρόμος για την "εξιλέωση" είναι ίσως μακρύς, η διοργανώτρια αρχή του Rockwave όμως προσπαθεί να κερδίσει την παλιά αίγλη του φεστιβάλ.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τα εισιτήρια, τόσο για τη συγκεκριμένη ημέρα, όσο και για τους κατόχους εισιτηρίου διημέρου που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν και το line up της 30ης Ιουνίου. Δείτε τα πάντα για τα εισιτήρια του φετινού Rockwave εδώ.

Θυμίζουμε φυσικά πως μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι headliners Placebo (στις 1 Ιουλίου) και Evanescence (στις 2 Ιουλίου), αλλά και τα ονόματα των Anathema, Paradise Lost (τη 2η ημέρα), Sivert Hoyem και Cigarettes after Sex (την 1η ημέρα)Gojira, αλλά και Flogging Molly και Epica, όλοι τη 2η ημέρα, και τελευταίο το όνομα των Fat White Family.

Η ανακοίνωση:



Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για να συνεχίσετε να μαθαίνετε πρώτοι κάθε νεότερο!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.