Πιο πρόσφατα

3/4/17

"Σχεδόν έτοιμος" ο νέος δίσκος των Killers

Οι Killers αποκάλυψαν σε συνέντευξη τους ότι το καινούριο τους άλμπουμ, για το οποίο βρίσκονται στο στούντιο από το περασμένο φθινόπωρο, είναι σχεδόν έτοιμο, ενώ παράλληλα δήλωσαν ότι στην επερχόμενη συναυλία τους στο Hyde Park θα αποκαλύψουν μέρος αυτού του νέου υλικού -οπότε πιθανότατα με νέα τραγούδια στη "φαρέτρα" τους θα έρθουν και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο ντράμερ της μπάντας, Ronnie Vannucci Jr., ανέφερε πως "Ο δίσκος βγαίνει καλός. Είχαμε ένα πρόβλημα γιατί για κάθε ένα βήμα μπροστά κάναμε δύο πίσω, οπότε μας παίρνει λίγο παραπάνω. Ρωτάμε τους εαυτούς μας τι να κάνει μια μπάντα με τέσσερα μέλη; Πώς να είναι επίκαιρη; Είναι ένας διαρκής πειραματισμός, μια άσκηση...", με τον frontman Brandon Flowers να συμπληρώνει: "Αναρωτιόμαστε... πώς πρέπει να ακούγεται μια μπάντα το 2017;".

Ακόμη, ο Vannucci σημείωσε ότι "Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε κάτι με το οποίο δε νιώθουμε άνετα. Όταν νιώθουμε κάπως άβολα, τότε ξέρουμε πως το έχουμε καταφέρει. Πάμε σε διαφορετικές μουσικές κατευθύνσεις, επιστρέφουμε και μετά δοκιμάζουμε άλλες".

Το τελευταίο άλμπουμ των Killers, Battle Born, κυκλοφόρησε το 2012.

Θυμίζουμε φυσικά ότι το συγκρότημα θα συμμετέχει ως headliner στο φετινό Ejekt Festival, μαζί τους θα εμφανιστούν οι Kills, ενώ τη 2η ημέρα το line up μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τους Kasabian και τους The Jesus and Mary Chain. Δείτε εδώ λεπτομέρειες για τα εισιτήρια.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.