Πιο πρόσφατα

10/4/17

Το Principal Club Theater "μετακομίζει"

Με μια ανακοίνωση στο επίσημο Facebook group του χώρου, έγινε γνωστό ότι το Principal Club Theater "μετακομίζει".

Συγκεκριμένα, το Principal, που για περισσότερο από μια δεκαετία βρισκόταν στο χώρο του Μύλου, θα μεταφερθεί σε νέο χώρο μέσα στο Fix, στην οδό 26ης Οκτωβρίου 15.

Όσες συναυλίες έχουν ήδη προγραμματιστεί για το Principal -από τη διοργάνωση που διαχειρίζεται το χώρο- μετά τις 22 Απριλίου λογικά θα γίνουν στο νέο χώρο.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για τις συναυλίες των:
Black Angels
Ministry
Agnostic Front

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"PRINCIPAL CLUB THEATER @ FIX AREA!!!

Το Principal Club Theater μετακομίζει στις 22 Απριλίου σε ένα νέο χώρο μέσα στο FIX! Ένας νέος ευχάριστος χώρος με μεγάλη σκηνή, ύψος και θεωρεία που οραματιζόμαστε να γίνει ένας από τους καλύτερους συναυλιακούς χώρους για touring bands, dance shows and theatrical acts... 13 χρόνια μετά από την πρώτη συναυλία μας στο πρώην Principal Club Theater, μετά από εκατοντάδες συναυλίες, η ομάδα παραγωγής, οι τεχνικοί και το προσωπικό μας συνεχίζουν με ασταμάτητο πάθος να εργάζονται για να υπάρχει ένας ζωντανός φιλικός χώρος στη Θεσσαλονίκη που φιλοξενεί διεθνούς φήμης ξένους και έλληνες καλλιτέχνες... Morrissey, Motorhead, Gotan Project, Iced Earth, Madrugada, Korn, Groundation, Editors... και η ιστορία συνεχίζεται...

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και σας περιμένουμε στο νέο μας χώρο!

PRINCIPAL CLUB THEATER | 26ης Οκτωβρίου 15 | Θεσσαλονίκη"

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.