Πιο πρόσφατα

15/4/17

The Big Nose Attack & Mr. Highway Band live στη Λάρισα

The Big Nose Attack
& Mr. Highway Band
@ Stage!

Δύο από τις κορυφαίες μπάντες της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να προσφέρουν μία εκρηκτική rock 'n' roll βραδιά.

Το εκπληκτικό δίδυμο των Boogie Man και Little Tonnie από το Μπραχάμι με τους ξεσηκωτικούς bluesy rock ρυθμούς του συναντά στο ιστορικό Stage τους ανεβασμένους americana rockers Mr. Highway Band, στα πλαίσια προώθησης του εξαιρετικού νέου δίσκου τους, "The Rebel Artist".

"Το "Rebel Artist" αποτελεί μια δήλωση. Μια στιχουργική δήλωση για τον πόλεμο, τη συντροφικότητα, την... προβληματική ανθρώπινη φύση, τον έρωτα. Μια συνθετική δήλωση ότι southern ήχοι, μπλουζ ήχοι, ροκ, όργανα πιο κλασσικά κι όργανα πιο "συνηθισμένα" μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο δίσκο με τρομερά αποτελέσματα. Οι Mr. Highway βρίσκουν την ουσία της μουσικής τους, τη μοιράζονται, και είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν". Διάβασε ολόκληρη την κριτική του Summer Rain στο άλμπουμ εδώ.


Ένταση, κέφι και ποιοτική rock μουσική από δύο από τους πιο δυνατούς εκπροσώπους της.

Be there!

Stage Live Club
Σάββατο 22 Απριλίου
Ώρα: 21.30
Είσοδος: 5 ευρώ


*Οι φωτογραφίες είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από τη συμμετοχή των Mr. Highway Band και των Big Nose Attack στο 6ο Music Highway Festival στο Κύτταρο. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.