Πιο πρόσφατα

18/5/17

Big Nose Attack βγαλμένοι από τον "Πόλεμο των Άστρων" (video)

Οι Big Nose Attack έδωσαν πριν μερικές ώρες στη δημοσιότητα ένα ακόμα βίντεο, για το κομμάτι Under Your Spell αυτή τη φορά που περιλαμβάνεται στην πιο πρόσφατη δουλειά τους, 69.

Το lyric video του κομματιού, το οποίο έχει δημιουργήσει ο Little Tonnie, το ένα ήμισυ του συγκροτήματος, εμπνέεται από το... Star Wars, ξεκινώντας με το θρυλικό "A long time ago, in a galaxy far, far away...", αλλά δεν σταματά εκεί, μιας και το force είναι "διάχυτο" σε όλη τη διάρκεια του βίντεο.

Σε ό,τι αφορά το άλμπουμ 69, να θυμίσουμε ότι κυκλοφορεί από την WTF? Records σε CD και από την Lab Records σε βινύλιο, ενώ υπάρχει διαθέσιμο για streaming και κατέβασμα στο BandCamp των Big Nose Attack.

Οι Big Nose Attack έχουν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες καλοκαιρινές τους συναυλίες, στις 10 Ιουνίου μαζί με τους Γιάννη Αγγελάκα, Διάφανα Κρίνα, Last Drive και Holy Monitor στην Πλατεία Νερού και το Σεπτέμβριο στο Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη.

Δες το βίντεο:


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Big Nose Attack στο 6ο Music Highway Festival στο Κύτταρο. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.