Πιο πρόσφατα

24/5/17

The Big Nose Attack vs The Noise Figures στο Gagarin 205

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

THE BIG NOSE ATTACK vs THE NOISE FIGURES 

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο

H προπώληση θα ξεκινήσει σύντομα

THE NOISE FIGURES

Οι The Noise Figures είναι ένα fuzz rock ντουέτο από την Αθήνα: έχει στο ενεργητικό του δύο albums, δύο E.Ps, δύο 7ιντσα singles, 3 ευρωπαϊκές περιοδείες και αμέτρητες εμφανίσεις εντός ελληνικού εδάφους, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας rock σκηνής.

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψουν στη σκηνή του Gagarin 205 για μια μοναδική εμφάνιση λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τρίτου άλμπουμ τους .

BandCamp
Facebook
Instagram
Bio & more
SoundCloud

THE BIG NOSE ATTACK 

Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie (τύμπανα) δημιούργησαν τους the Big Nose Attack το 2011, μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με "ατίθασα" rock riffs, ατενίζοντας τα 70s!

5 χρόνια και 3 official albums αργότερα, το συγκρότημα θεωρείται ένα από τα πιο ενεργά εγχώρια μουσικά σχήματα, μετρώντας ήδη 4 ευρωπαϊκές περιοδείες και υπεράριθμες εγχώριες εμφανίσεις , με πιο σπουδαία αυτή στο Rockwave Festival 2015 μαζί με τους Black Keys και το "hit" τους 'Yeah! That Girl' να βολτάρει καθημερινά στις Playlists κάθε ενημερωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και dj.

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση τους για την παρουσίαση του δίσκου τους '69', επιστρέφουν στην σκηνή του Gagarin για να μοιραστούν το "πιτσεδελικό" rock τους μαζί σας.

Καλή όρεξη.

Facebook
BandCamp
YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.