Πιο πρόσφατα

9/5/17

Τα πρώτα ονόματα του Saristra Festival

Το Saristra Festival επιστρέφει φέτος, στις 4-6 Αυγούστου στην Κεφαλονιά, και η διοργάνωση του φεστιβάλ ανακοίνωσε διαδοχικά τις προηγούμενες ημέρες τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν.

Πρώτοι ανακοινώθηκαν οι Αθηναίοι psych rockers Acid Baby Jesus, ακολούθησε ο ανερχόμενος Larry Gus, ο οποίος θα συμμετάσχει και στο φετινό Release Athens, ενώ την πρώτη τριάδα ονομάτων για το Saristra Festival ολοκλήρωσαν οι lo-fi experimental surf rockers A Victim of Society, οι οποίοι έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό μια ευχάριστη έκρηξη. Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε η συμμετοχή και των οι-συστάσεις-περιττεύουν Nightstalker.

Acid Baby Jesus
Από την Αθήνα έφτασαν μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, λιώνοντας σόλες και κιθάρες σε σαρωτικές αμερικανικές περιοδείες και τώρα ήρθε η ώρα να προσγειώσουν την ψυχεδέλειά τους στη σκηνή του Saristra Festival.

Ναι, οι Acid Baby Jesus θα στήσουν φέτος τη δική τους "Night of Pan" ανάμεσα στα ερείπια του Παλιού Χωριού.


Larry Gus
Μπορεί να μένει στα Εξάρχεια, αλλά πέρασε από τη Βαρκελώνη, το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη (όπου και βρίσκεται η δισκογραφική του στέγη - η εμβληματική DFA Records). Το Pitchfork έκανε λόγο για "τον Έλληνα παραγωγό που δεν είναι άγνωστος στο χάος". O Larry Gus θα δαμάσει φέτος το χάος και τα μουσικά του "χαλάσματα" θα μπλεχτούν χαοτικά με αυτά του Παλιού Χωριού.


A Victim of Society
Ξεκίνησαν ως ντουέτο δίνοντας χέρι με χέρι τις DIY κασέτες τους. Στην πορεία, μπόλιασαν τις ψυχεδελικές τους κιθάρες με πρωτόγονα τύμπανα και το φασαριόζικο τρίο πλέον, αποτύπωσε την ωμή του ενέργεια στο Freaktown, τον δίσκο που διεκδικεί τον τίτλο του πιο ζόρικου της φετινής χρονιάς.

Οι A Victim Of Society επιστρέφουν μετά από τέσσερα χρόνια στην σκηνή του Saristra Festival.


Heavy riffs, ψυχεδελικές κιθάρες, ατόφια rock 'n roll στόφα ή αλλιώς, η μπάντα που άνοιξε τον δρόμο για το stoner rock στα καθ' ημάς, φέτος θα σαρώσει τα ερείπια του Παλιού Χωριού με τον αυθεντικό heavy rock ήχο της.

Για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.


Περισσότερες λεπτομέρειες και ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.