Πιο πρόσφατα

8/6/17

Λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Paradise Lost

Οι Paradise Lost έδωσαν στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του νέου τους άλμπουμ, Medusa, ανακοινώνοντας παράλληλα και την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει ο δίσκος.

Το artwork, το οποίο παρουσιάζει -αναμενόμενο- την Μέδουσα της ελληνικής μυθολογίας, είναι μια δημιουργία των Branca Studios. Το Medusa αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Σεπτέμβρη, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ένα special release show στη Στουτγκάρδη, για να γιορταστεί η κυκλοφορία και να παρουσιαστεί ολόκληρο το άλμπουμ.

Μιλώντας για το εξώφυλλο του άλμπουμ, ο Greg Mackintosh δήλωσε: "Όταν γράφαμε το Medusa και παρακολουθούσαμε την εξέλιξη των τραγουδιών, συνειδητοποιήσαμε πως έπρεπε να βρούμε ένα καλλιτέχνη για να αποτυπωθεί, σχεδιαστικά, η κατεύθυνση. Δεν άργησα να καταλήξω στα Branca Studios. Μας παρέδωσαν μια ρετρό αποτύπωση με αρκετά χρώματα η οποία εμπεριείχε την... Paradise Lost αισθητική".

Το εξώφυλλο:


Οι Paradise Lost έρχονται στην Ελλάδα στις 2 Ιουλίου για το Rockwave, μαζί με τους Evanescence, Gojira, Anathema, Epica και Flogging Molly. Θυμήσου εδώ τη συνέντευξη των Epica στο 3pointmagazine, όπου μεταξύ άλλων μιλούν και για τη σχέση τους με τους Paradise Lost.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.