Πιο πρόσφατα

9/6/17

Ακυρώνεται η τρίτη μέρα του Release Athens

Η τρίτη μέρα του Release Athens, στην οποία θα εμφανιζόταν οι Jamiroquai, Michael Kiwanuka, Wax Tailor, Σtella και The Blue Square, ακυρώνεται, λόγω της κατάστασης της υγείας του Jay Kay των Jamiroquai, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Δες εδώ το πλήρες πρόγραμμα του Release Athens 2017.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

"Φίλοι και φίλες του Release, πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από το management των Jamiroquai ότι για λόγους υγείας ο Jay Kay δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στο Release Athens 2017. Με μεγάλη λύπη και σεβόμενοι το κοινό μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε την 3η ημέρα του φεστιβάλ και να προχωρήσουμε στην πλήρη αποζημίωση (ολική επιστροφή του αντιτίμου) όσων μας τίμησαν με την αγορά εισιτηρίου για τις 17 Ιουνίου 2017.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν με το εισιτήριο της 3ης ημέρας να παρακολουθήσουν την 2η ημέρα του Release Athens 2017 με Thievery Corporation, Archive, Kadebostany, Omega Ray & Chinese Basement.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ανακοινωθούν αύριο 9 Ιουνίου. 
Ευχή όλων μας η γρήγορη ανάρρωση του Jay Kay, με την ελπίδα ότι σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας.

Για την έγκυρή σας ενημέρωση, παρακαλούμε θερμά να επισκέψετε την ιστοσελίδα του Releaseathens.gr καθώς και το Facebook page του φεστιβάλ".

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα των Jamiroquai από την ανάρρωση του Jay Kay:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.