Πιο πρόσφατα

27/6/17

L' Entourloop και Λάργκο στο Unity Festival

Οι L'Entourloop και ΛΑΡΓΚΟ στο Unity Festival

Οι μέρες για το νέο πολιτικό και πολιτιστικό φεστιβάλ της Αθήνας πλησιάζουν. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τα συγκροτήματα που θα είναι κοντά μας την πρώτη μέρα του Unity, στις 7 Ιουλίου.


L'Entourloop
Αναπνέοντας στους δρόμους από το 1964, ο Sir James και ο King Johnny αποτελούν τις κεντρικές φιγούρες της μυστήριας σύμπραξης των L'ENTOURLOOP. Δίνοντας εξαιρετικούς καρπούς με τη χρήση πικάπ, βινυλίου (Scratchs/ Beatmaking/ Sampling) και απογειώνοντάς το με επικούς διαλόγους ενός κάποιου σινεμά, οι L'ENTOURLOOP σκάρωσαν με αγάπη μια μουσική δίοδο που συνδέει Κινγκστον, Λονδίνο και Νέα Υόρκη! Αφού τάραξαν τα νερά σε περισσότερες από 300 σκηνές ανά τον κόσμο, οι δύο ακούραστοι πρέσβεις συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν επί σκηνής.

Σε ένα άριστο ταίριασμα με τον από Βερμούδες μεριά MC Troy Berkley και τον μαιτρ της τρομπέτας N'Zeng, οι L'ENTOURLOOP μας δίνουν ένα εκλεκτό αποτέλεσμα και γεμάτο - πάνω από το αναμενόμενο - ενέργεια σε κάθε τους εμφάνιση! Με πολλές συνεργασίες και ρεμίξ ήδη στην τσέπη τους, το πρώτο τους άλμπουμ Chickens In Your Town (2015) και τα διάσημα Dreader Than Dread ft Skarra Mucci Back in Town ft Jamalski Burn Dem Down ft Capleton... Επιστρέφουν ξανά το 2017 για να χτυπήσουν πιο δυνατά και να παρουσιάσουν ένα νέο πρότζεκτ πλούσιο σε προσμίξεις, στο οποίο η σύμπραξη ξεδιπλώνει μια ακόμα φορά το "Savoir-Faire" της!

Facebook
SoundCloud
E-mail

ΛΑΡΓΚΟ
Οι ΛΑΡΓΚΟ ξεκίνησαν από το 2014, αποτελούν ένα επταμελές σχήμα με έδρα τη Θεσσαλονίκη και παρουσίασαν το πρώτο τους πόνημα το 2016. Χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος με επιρροές από την παράδοση. Ένα κράμα ροκ μουσικής με ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιωμένο από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν.

Οι ΛΑΡΓΚΟ αποτελούνται από τους:
Κωσταντής Παπακωνσταντίνου: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Τάσος Κοφοδήμος: ακουστική κιθάρα, φωνή
Παύλος Μέτσιος: Τρομπέτα
Φίλιππος Φασούλας: Κλαρίνο
Μανόλης Σταματιάδης: ακορντεόν, πλήκτρα
Ηλίας Ρότσιας: ηλεκτρικό μπάσο
Κώστας Αναγνώστου: τύμπανα

E-mail
Facebook

Info
Το Unity είναι ένα νέο πολιτικό και πολιτιστικό φεστιβάλ που θα λάβει χώρα φέτος για πρώτη φορά και διοργανώνεται από την Λαϊκή Ενότητα. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ένας τόπος συνάντησης με συζητήσεις και μουσικές, για νέους και νέες, εργαζόμενους/-ες, άνεργες και ανέργους, για κινήματα κι ανθρώπους που θέλουν να συζητήσουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν. "Ενότητα" είναι το σύνθημά μας. Ενότητα μεταξύ των λαών, ενότητα όσων πλήττονται από τις κυρίαρχες πολιτικές, ενότητα της Αριστεράς και όλου του κόσμου που παλεύει καθημερινά για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Ιουλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail
Τηλ.: 210 3800 067
Fax: 210 3800015
Instagram
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.